2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 120 پست
منم وقتی پنج سالم بود ازار جنسی دیدم براهمین باعث افسردگی دو قطبی بودم شد کل بچگیم با استرسو ترس گذش ...

عزیز دلم متاسفم بابت این تجربه تلخت که مشابه منه ولی خب مادرا قبلا اگاهی نداشتن مجازی الان باعث شده اگاه تر بشن و ماهم قربانی شدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم منم فراموش کردم پشت سر گذاشتم ولی میخواستم به مادرا دیگه تاکید کنم که همچین مریضایی تو جام ...

من یه تایمی سرکار میرم بچم با پدرش تنهاست خیلی میترسم یعنی من دیوونم؟

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیز دلم متاسفم بابت این تجربه تلخت که مشابه منه ولی خب مادرا قبلا اگاهی نداشتن مجازی الان باعث شده ...

در چه حد بود تعرض یا تجاوز

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

ن منم این فوبیا رو دارم شاید مشکلی نباشه ولی این ترس تو فکر منی. که آسیب دیدم هست

من آسیب ندیدم ولی با چیزایی که می‌شنوم خیلی می ترسم همش اضطراب دارم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
تعرض

برا منم بارها پیش اومده الان نمیزارم بچهام تو خیابون بازی کنن در هروز قفله

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

عزیزدلم قطعا ترومای سختیه که ترس توی موقعیت های مختلف زندگیت هویدا می شه...اما شما الان 25 سالته و خودتو داری یه خود قوی و آگاه که دیگه کسی اذیتش نمی کنه هوای خودتو داشته باش سعی کن برای خودت هر بار یه چیزی بخری و قربون صدقه ی خودی بری که توی بچگی به خاطر اشتباهی که ندونسته انجام دادن پدر و مادرت شما یه خاطره ی بد داری و این محبت ها برای اینه که زخمی که توی روحت دهن باز کرده با این کادوها بوسش کنی تا مداوا بشه
اگه ازدواج کردی سعی کن کانسپت عاطفی رابطه تون رو بالا ببری کلا مسکن چنین ترومایی عشقه چه به خودت به پارتنرت چه خانواده چه حتی غریبه ها
تا بفهمی همه بد نیستن دنیا هنوز آدمای قشنگم خیلی داره