2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اجازه اسی منم یه سوال بپرسم اهههم  با اجازه دوستان طلا بفروشم ماشین عوض کنیم یا الان ریسک بصبر بعد عید یه پولی میاد دستمون با اون عوض کنیم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من ایفون دارم ولی حالا ک همه جا اقساطی میدن برو طلا بخر بعدا اقساطی با 40 50 تومن ی ایفون بخر

یا 20 بده پیش قسط و بقیه رو طلا بخر و قسط ایفون بده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اجازه اسی منم یه سوال بپرسم اهههم با اجازه دوستان طلا بفروشم ماشین عوض کنیم یا الان ریسک بصبر بع ...

حالا اگه ماشین نداشتین یا ماشین کارخونه بود یه چیزی برای تعویض اصلا طلا نفروش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اگه ماشین نداشتین یا ماشین کارخونه بود یه چیزی برای تعویض اصلا طلا نفروش

یه پراید ۸۷داریم همسرم میگه اذیت مینه نه خرابی داشته باشه ها چون قبلا چند سال ۴۰۵ داشتیم با این سختشه میگه طلا بفروشم سمند بگیرم من میگم فروردین یه ۱۰۰تومن قرعه برام درومده صبر کنیم اونو بزاریم روش ساینا بکیریم طلا ها بمونه برای آینده بچه ها از طرفی کلا سرمایه ما هنین ۶۰ گرم طلاس

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔