2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب و تنهایی😢😔

703 بازدید | 76 پست

یه آبی میاد گه گداری شفاف، نمیدونم چیه😭احتمالا همون نشتی کیسه آبه

دکترم تا دوشنبه نیست

بعد از اون طرف تنهام باید کارای خونه رو انجام بدم

دیگه یه دونه لباس تو کشو ندارم همه تو سبدن 

دیشب زنگ زدم مامانم اومد به حدی مریض بود آشپزخونه رو پخش و پلا کرد رفت و کلی ظرف در آورد

مامانم خیلی اهل خوردن نونه ، زمین تموم خرده نون ریخت و وسایل ....سفره مونده زمین و...

خودمم یکسره گشنم میشه

یه تیکه غذا نیست بخورم

میترسم پاشم کارا رو انجام بدم کیسه آبم بیشتر نشتی کنه😭 

چیکار کنم خدایا

شوهرمم که کلا نیست یه ماهه رفته😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندوقتته؟گاهی وقتا ترشحات معمولیه و فکر می‌کنی کیسه آبه 

اگ حجمش ب نسبت زیاده چ رقیق بدون رنگ و بو و مث ادرار میاد اون کیسه آبه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چندوقتته؟گاهی وقتا ترشحات معمولیه و فکر می‌کنی کیسه آبه اگ حجمش ب نسبت زیاده چ رقیق بدون رنگ و بو و ...

رقیق بدون بوعه 

اولش فکر میکردم عرق کردم😭😭😭

دارم دق میکنم

۲۱ هفتمه

مطمئنی کیسه آبه؟ من شنیدم باید پد بذاری یه کم راه بری چندتا سرفه کنی اگه پد خیس شد کیسه آبه

اگه میدونی کیسه آبه باید هرچی زودتر بری دکتر

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)