2777
2789
عنوان

رفتار سمم وقتی تازه عروس بودم😂🙂‍↕️

| مشاهده متن کامل بحث + 4379 بازدید | 148 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به این فکر کن بعضی ها همینی که تو گفتی رو بیو و پروفایل میزارن از تو بدترم هست 😂جو اول ازدواجه دیگه سخت نگیر 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عروسیت چی شد دختر؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

چند سال پیش خوندم از خاطرات دوران عقد یکی می‌گفت مدرسه میرفتم عقد کردم.از مدرسه مستقیم با لباسهای مد ...

حالا چرا بو میکرده اونم جلو همه واییی🤣🤣🤣🤣

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

یکی بود می‌گفت برای انتخاب لباس زیرش به مادرشوهرش التماس میکردنظر بده 😁🥴می‌گفت رفتیم برای خرید عقد ...هی می‌گفت نه من انتخاب نمیکنم نظر شما مهمه .

می‌گفت نمی‌دونم چرا انقدر اصرارداشتم.....🤦🏻‍♀️

اسی:مرسی که منو واسه حسین گرفتین😁😁😁😁😃😃😃💃💃💃خواهر حسین:خواهش😑😑💩💩

اسی : خدایا کاش خواهرشوهرم یادش رفته باشه حرفی ک زدم 

خواهرشوهرش:بزا بزا یه موقعیت مناسب گیر بیاد بهش میگم دختره چش سفید مگه تو همونی نبود که خداروشکر میکردی که زن حسین شدی ما گرفتیم توروووو😂😂😂