2777
2789
عنوان

دارم از حسادت دق میکنم

197 بازدید | 12 پست

واقعا دارم دق میکنم که من 22سالمه بعد مجردم 

حالا خواستگار قبلی من یه زن گرفته 20ساله 

من همش زندگیم الکی میگذره 

اونا دائم در حال خوشگذرونی 

لعنت به بخت کوتاهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مگه ازدواج افتخاره🥲دردسر های خودشو داره

خوش گذرونی داره ولی دردسر و مسئولیتم خیلییی زیاد داره

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

22 سالته؟؟؟؟ با این طرز تفکر بچگانه همون بهتر ازدواج نکنی . هیچ کسی توی زندگی بقیه نیست که میگی همش دارن خوش میگذرونن. به جز ادزواج چیزی دیگه نداری که باهاش حالت وب باشه؟ واقعا درک شما چقدر سخته

عزیزم به هوای خووش گذرونی مطلق ازدواج نکنیا ....زندگی متاهلیهمش چالشه همش....کنارش هم خوش گذرونی داره و هم غم و گریه و بدبختی ....

زندگی بابا و مامانت و اطرافیانت را ببین ب این میگن زندگی متاهلی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هیچوقت فکر نکن زود ازدواج کردن باعث خوشبختی میشه

بجای این فکرا، قشنگ از وقت و انرژی که همش مال خودته کمال استفاده رو ببر که بعد ازدواج نشینی حسرت بخوری

درس بخون با دوستات وقت بگذرون اگه امکانش رو داری سفر برو

کتاب بخون و رو ارتقا شخصیتت کار کن اینا باعث میشن در آینده حتی ازدواج موفقی هم داشته باشی

عزیزم همه چیز که ازدواج نیست تو اصلا سنی نداری که نگران  حدر رفتن روزای جوونی هستی  میتونی کلی کارای مفید و مختلف انجام بدی که بهت احساس مفید بودن بده 

از طرفی چیزی که تو از زندگی اون دونفر میبینی فقط ظاهر زندگی اون ادماس امیدوارم خوشبخت باشن اما حتی اگر اون مرد با ازدواج خوشبخت ترین ادم باشه و همسرش خوشبت بشه بازم تضمینی نیست که اگر تو همسر اون ادم بودی خوشبخت میشدی اگر اون ادم ادم مناسب زندگی تو بود قبول میکردی  اگه  اومده خواستگاری و ردش کردی به این معنیه که اون ادم مناسب تو زندگی  و شوهر تو بودن نبوده نگران این چیزا نباش ببین به چی علاقه داری برو سرکار  یا دوست داری ادامه تحصیل بده حتی اگه هیچ کدوم و دوست نداری برو کلاس زبان برو کلاس  نقاشی  طراحی  هنری  

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.