2777
2789
منم خودم نمیدونم حرف کیو باور کنم عزیزم و کاملا میفهمم چی میگی

من بخاطر مصرف ال دی و هی قطع کردنش وسط دوره

افتادم به خون ریزی حدود ۲۰روز خون ریزی داشتم

سونو دادم و هزارتا آزمایش

دکترم گفت که نازایی

ولی اون آزمایش ها رو بردم پیش یه دکتر دیگه گفت تماما بهت دروغ گفته

فقط طبق آزمایش هام برام آهن و ویتامین دی تجویز کرد همین

نه قرص اضافه ای نه چیزی

متاهل🩷🍃                                                               

من بخاطر مصرف ال دی و هی قطع کردنش وسط دورهافتادم به خون ریزی حدود ۲۰روز خون ریزی داشتمسونو دادم و ه ...

عجب بیسوادی یوده قطعا تو اولین قربانی نبودی و نیستی عزسزم خداروشکر حداقل فهمیدی. منم قربانی شدم یکماه قرص اشتباهی یه دکتر  بیشعور رو میخوردم

😎💚🐬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب بیسوادی یوده قطعا تو اولین قربانی نبودی و نیستی عزسزم خداروشکر حداقل فهمیدی. منم قربانی شدم یکما ...

الان هروقت میرم دکتر اگه شک کنم دروغ گفته سریعا میرم یه مطب دیگه تا کامل مطمئن بشم

فکر و ذکرشون پوله واقعا من که از حق خودم نمیگذرم دوماهه تمام کارم شده بود گریه عقدم هستم توانایی بچه دار شدنو نداشتم

به شوهرمم جرعت نمیکردم چیزی بگم که مبادا کارم به طلاق بکشه

ولی حتما ازاین به بعد انشالله که کارت به دکتر نیوفته ولی اگر رفتی شک کردی سریع برو یجای دیگه

متاهل🩷🍃                                                               

الان هروقت میرم دکتر اگه شک کنم دروغ گفته سریعا میرم یه مطب دیگه تا کامل مطمئن بشمفکر و ذکرشون پوله ...

ااینا بی وجدان تر از این حرفان... که بدونند حرفشون ممکنه یه، زندگی خراب کنه فقط تنها دغدغشون اینه پول نقد همراهت باشه فرار مالیاتی انجام بدن

😎💚🐬