2777
2789
عنوان

امشب لاغرای سایت رو ناراحت کردید😑🙄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر تو جامعه انقد تخریب میشم اعتماد به نفسی برام نمونده...

بابا هرجور باشی تخریب میکنن

من ی زمان ۴۰ کیلو بودم مسخره میکردن

بعد رفتم نزدیک ۷۰ مسخره میکردن

الان رنج ۵۰ ام بازم یکی دیگ مسخره میکنه

.ون لقشون

.

منم شکم پهلو ندارم اما تا دو سه سال پیش انقد پهلو داشتم ک نگوووووزنمم ک نزدیک ۷۰😨

حیف هیکل قشنگمون الان عکسامو میینم بدم میاد 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اکثر کسایی که ظاهر یکی رو تخریب میکنن یا توهین میکنن خودشون ناراضی هستن از ظاهرشون و این کار باعث تخلیشون میشه 

ناراحت نشو ❤️ هم تپلا هم لاغرا میتونن زیبا باشن 

به کسی هم ربطی نداره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

هنوز افکارشون عقب موندس وگرنه الان اکثریت آدما که یعنی با  شخصیتن و افکارشون بروزه میفهمن مسخره کردن چیز جالبی نیست

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
چیکار کردی؟

توی مدت کوتاه لاغر نشدما به مرور 

در اصل بخاطر افسردگی و حرص خوردن و غصه خوردن بود رسما آب شدم 

ولی یه دلیل مهم دیگش من چندساله عادت دارم موقع درس خوندن موقع اهنگ گوش کردن موقع تمرکز کردن همش راه میرم!

به قدری ک پاهام درد مبگیره میشینم باز پامیشم

بنظرم اونم بی تاثیر نبوده

.

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ پیف پیف

الان اسکینی مده منم از اول عمررر عاشق اسکینی 

تو فکرم رژیم فست بگیرم ۲۴ الی ۴۸ ساعت بدون هیچ غذایی فقط اب بعد اون ۳ ساعت اف برای غذا

سموم بدنم میبره

شما هم اگ راه حلی میشناسید بگید

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...