2777
2789
عنوان

امشب لاغرای سایت رو ناراحت کردید😑🙄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 56 پست
بابا هرجور باشی تخریب میکننمن ی زمان ۴۰ کیلو بودم مسخره میکردنبعد رفتم نزدیک ۷۰ مسخره میکردنالان رنج ...

من به خاطر شرایطم خیلیا همش ایراد میگیرن ازم

درصورتیکه من توی مشکلاتم هیچ نقشی ندارم

خیلی بی انصافیه

فقط از خدا دلگیر میشم که بین اطرافیانم چرا من اینجوریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدا سرت بابا چاقی لاغری درست شدنیه غصشو نخور

عزیزم من جر خوردم 😂😂😂 تو بارداری بدنم اونقدر کش اومد که به معنای واقعی جر خوردم دیگه درست بشو نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم من جر خوردم 😂😂😂 تو بارداری بدنم اونقدر کش اومد که به معنای واقعی جر خوردم دیگه درست بشو نیس ...

وضعیت همه خانومای باردار همینه متاسفانه بعد زایمان 

چیه این زن بودن اخه گرفتاریم

.

خووبی اما فک کردم اسکینس تر باشی خوشبحالت اسیرژیم داری یا ورزشدخاصی

نه کلا ژنتیکی اینطوری ام

اما دوست دارم چاق بشم

ولی نمیشم هرکاری میکنم😑

عاشق گربه ها🥺🍓❤