2777
2789
عنوان

امشب لاغرای سایت رو ناراحت کردید😑🙄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 56 پست
حالا تو بیا ما تپلارو مسخره کن دلت خنک بشهول کن بابا مگه برا بقیه زندگی میکنی

نه عزیزم من شعور دارم و اجازه مسخره کردن کسیو ب خودم نمیدم

عاشق گربه ها🥺🍓❤

شما یه باربی خوشگل هستی

منم دلم برای لاغربودنم تنگ شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز من تو جرا حرفای اینارو باور میکنی نصف بیشتر مردم از اضافه وزن رنج می‌برند بری تو باشگاه از ۳۰ نفر ۲۵ نفر دارن خودشونو می‌کشند لاغر بشن مدل های معروف خارجی همشون لاغرن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میف پیف بو میده😂

بعضی چیزا دست ادم نیست قابل تغییر نیست

من نمیتونم چاق شم ژنتیکی لاغرم

هزار راه رو رفتم ولی کلی ضرر داشته مریض شدم بازم بی فایده بود فقط ورزش یکم تاثیر داشت

که اونم من الان هرچقد ورزش کنم سینه و دستام تغییر نمیکنه 

این موارد خیلی تاثیر دارن توی اندام

واقعا دلم شکست

بعضی چیزا دست ادم نیست قابل تغییر نیستمن نمیتونم چاق شم ژنتیکی لاغرمهزار راه رو رفتم ولی کلی ضرر داش ...

والا شما سلیقه خیلیایی

دلت نشکنه به هیچ حرفیم توجه نکن 

اندام ظریف هم زیبایی خودشو داره

.

من با قد ۱۶۴ ۵۰ ۵۲ کیلو ام مسخرم میکنن ک ی پاره استخونیاما خیلی معمولی و نرمالمفقط چون شونه هام هم ک ...

منم 167 و 52 بود خیلی هیکلمو دوست داشتم

باسن و رانم تپل بود ولی شکم نداشتم کمرمم کوچیک

الان مثل خپل شدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

افتضاح سطح فرهنگ و شعور اوناییه که اگه نمی‌پسندن و سلیقه‌اشون نیست هم بلد نیستن نظر ندن یا محترمانه نظر بدن و با این رفتارهای زشت و به دور از فرهنگ واکنش نشون میدن

و اینکه عزیزم این چیزا سلیقه‌‌ایه یکی توپر میپسنده یکی اسکینی اینکه نظر خودت چیه مهمه

مهم اینه شما از لحاظ سلامتی مشکلی نداشته باشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم 167 و 52 بود خیلی هیکلمو دوست داشتمباسن و رانم تپل بود ولی شکم نداشتم کمرمم کوچیکالان مثل خپل شد ...

منم شکم پهلو ندارم اما تا دو سه سال پیش انقد پهلو داشتم ک نگوووو

وزنمم ک نزدیک ۷۰😨

.