2777
2789
عنوان

خانوما شما تو زمستون پتو میشورید چجوری خشک میکنید خیلی سرده هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
من هفته پیش روفرشی ۱۲متری شستم توحموم،بعد انداختمش رو در حموم ،صبح که بیدار شدم آبش کلا خشک شده بود ...

عالیه منم حیاط ندارم همه چیو تو حموم میشورم میندازم خشک شه

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
چقدر عالی😍😍😍😍مبارکت باشه وسیله خوبیهچه مارکیه چند خریدی ؟کاش منم بتونم بگیرم خیلی لازمم میشه

فریدولین خریدم دو سال پیش 

جدیدا میگن‌ متریال و کیفیتش اومده پایین 

باز تحقیق کن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فریدولین خریدم دو سال پیش جدیدا میگن‌ متریال و کیفیتش اومده پایین باز تحقیق کن

بنظرم مثل لباسشویی برا هرخونه ای واجبه😉😉

ان شاء الله  برات چندین سال کارکنه❤️

بنظرم مثل لباسشویی برا هرخونه ای واجبه😉😉ان شاء الله برات چندین سال کارکنه❤️

آره واقعا واجبه 

الان تو دیجی کالا چک کردم شده ۱۷ با تخفیف 🤐🤐

واقعا این قیمت نمی ارزه 🤐🤐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره واقعا واجبه الان تو دیجی کالا چک کردم شده ۱۷ با تخفیف 🤐🤐واقعا این قیمت نمی ارزه 🤐🤐

17تومن خوبه خداییش اگه واقعا تمیز بشوره

البته برا ما 17 تومن یکم زیاده فکر نکنم بتونم بگیرم حداقل امسال و سال بعد واقعا نمیشه 🥲🥲

17تومن خوبه خداییش اگه واقعا تمیز بشورهالبته برا ما 17 تومن یکم زیاده فکر نکنم بتونم بگیرم حداقل امس ...

نه خوب نیست عزیزم 

گرونه 

ربطی به توانایی مالی کسی هم نداره

باید کیفیت و عملکردش با قیمت همخوانی داشته باشه . جنس ایرانیه و البته کالای لوکس هم نیست . واسه خونه لازمه