ولی اگه میدونی یه گندی بالا آورده ، عاقل باش و با عجله تصمیم نگیر حتما از خانواده ات کمک بگیر
اگه مطمئنی بخاطر دخترخاله اش کتکت زده باید به حالش تاسف بخوری
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دعوامون شد کتکم زدشب از خونه زد بیرون میگه رفته خونه دختر خالش که ازدواج ناموفق داشته...
ببین عزیزم تو هنوز اول زندگی هستی مونده تا مردا رو بشناسی اوف توی این هفده سال چه ها که ندیدم ولی با صبرو تحمل جلو برو زود تصمیم نگیر درستت شوهرت اشتباه کرده ولی بهش فرصت بده حرف بزنه انسان جایزالخطاست حیف اون همه عشقه بینتونه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکم صبور باشید تو زندگی همسرت خیلی کار اشتباه کرده که شما رو زده ولی شما خیلی ادامه دادی دیگه چرا از خونه کردیش بیرون چرا نصف شب اسنپ گرفتی خواستی بری خونه پدرت
همون اوج شور و شوق گند میزنه به تصمیمات اصلی و مهم احتمالا شما طرفدار کودک همسری هستی وگرنه هر ادمی ...
من با شما بحث و حرفی ندارم لطفا ریپلای نزنین
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم