2777
2789
عنوان

تبخال واژن خانوما کمک😔😔

224 بازدید | 19 پست

من تقریبا یه ماه و خورده ای پیش رفتم دکتر چون تبخال زدم برای اولین بار با سوزش و خارش وحشتناک دستشویی نمیتونستم برم راه نمیتونستم برم هیچی هیچی عذااااب میکشیدم 

قرص و آمپول و پماد و همه جی داد خوب شدم اما بعد از ده روز دوباره برگشت باز خودم اون قرصا رو گرفتم استفاده کردم اما از دیروز باز دوباره ۵ یا ۶ تا اینطوری بیرون اومده باز خارش دارم و سوزش خیلی اذیتم چیکارکنم 

اخه دکترا میگن درمان نداره تو اینستا ازشون پرسیدم تو سایت خوندم میگن ریشه کن نمیشه از دیروز روزی یبار دارم میشینم تو آب و سرکه سیب بخدا از رابطه و همه چی افتادم هر چندروز یبار ب همسرم دارم میگم باز تبخال دیگ خسته شدم رابطه هم به کنار خودم خیلی اذیتم نمیتونم درست بشینم بس ک میسوزه🥺😔کسی میدونه چیکار باید بکنم یا خودش به مرور زمان ریشه کن میشه؟ الان داره عود میکنه همیشه عود میکنه یا از بین میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم میخورم😔🤦‍♀️روزی یکی ولی هنوز خوب نشده بدیش اینه دارو کنار میزارم بعد ی هفته باز بیرون میاد تا ...

اسیکلوویر روزی یکی نیست هر شیش ساعت یبار بخور من برای تبخال لبم میخورم دکتر گفته بود بهم هم تبخالم زود خشک میشه هم نسبت به قبل کمتر تبخال میزنم

شوهرت مشکوکه؟یعنی فک میکنی کاری کرده باشه

زگیل نگرفته که تبخال فکر نمیکنم ربطی داشته باشه تبخال ویروس نهفتست که تو دوران کودکی ممکنه به بدن منتقل شه ولی غیرفعال بمونه بعدا فعال شه

یعنی همیشه میخورین حتی وقتی تبخال نداشته باشین؟

همیشه نه ولی شیش ساعت یک بارو مرتب میخورم تا تبخالم کامل کامل خوب شه دو سه روز بعد خوب شدن هم ادامش میدم بعد قطع میکنم