2777
2789

با شوهرم دعوا کردیم منم تازه کاست زدم تیز کشبدم رو صورتش داغ کرد زد زیر گوشم بعد چهار روز تقریبا دلش آروم نگرفت با گلو شیرینی وکادو اومد بننطرتون ببخشمش؟🥺

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اره دیگه 

ببخشش ولی با ناز و سیاست

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ماشالا ابزار کار نصب کردی رو خودت ؟😐

کاشت ناخن منظورش بود

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ماشالا ابزار کار نصب کردی رو خودت ؟😐

از دستم در رفت اومدم حرصمو خالی کنم چنگی شد

خب اره دیگه ببخشش ولی با ناز و سیاست

مثلا چجوری من خیلی امروزی وبخود برسو شیکو اینام ولی جنگیم زبونم ودستام در میرن 😂

مثلا چجوری من خیلی امروزی وبخود برسو شیکو اینام ولی جنگیم زبونم ودستام در میرن 😂

یخورده با عشوه باهاش آشتی کن

ک فکر نکنه بازم تکرار کنه زود میبخشی