2777
2789

من و جاری با هم عقد کردیم با فاصله دو هفته. طبقه بالای مادرشوهر دو واحد آپارتمان کنار هم هست که یکی رو دادن به ما و یکی رو دادن به جاری. واحد ما زمان عقدمون مستاجر بود و من چون از شهرستان بودم هر وقت میومدم مجبور بودم در یکی از اتاق های خونه مادرشوهر باشم یک هفته . ولی واحد جاری خالی بود (جاری در شهر خودشون زندگی میکنه ) زمان عقد می‌رفت واحد بالا که به برادرشوهرم دادن. اونجا رو فرش پهن کرده بودن واسش و شوهرش هم تخت خوابش رو برده بود اونجا. با عین حال جاری خانم اصلا شب نمی موند. و با شوهرش می رفتن خونه پدرش واسه خواب. فقط در حد استراحت بعد از نهار و یا سرویس بهداشتی از اون واحد استفاده میکرد.

من چون شهرستان بودم شوهرم نمیتونست زیاد رفت و آمد کنه بعد از ۹ ماه عروسی کردیم و مستاجرمون رفت و آمدیم طبقه بالای مادرشوهر ساکن شدیم

ولی جاری خانم چهار ماه بعد عقدشون واحدشون رو رهن و اجاره داد و گفت یک سال بدیم اجاره و بعد عروسی کنیم

سر سال رسید دوباره تمدید کرد مستاجر  رو و بعد از دو سال از عقدشون رفت طبقه پایین بابای خودش رو اجاره کرد و الان داره ور دل پدر و مادرش زندگی میکنه. خونه مادرشوهر رو داد اجاره و با همون قیمت خونه باباشو اجاره کرد. شوهرش هم به شدت راضیه. هفته ای یک بار نهار یا شام میان خونه مادرشوهر. منم اصلا خوشم نمیاد. وقتی اون میاد من نمیرم خونه مادرشوهر

ولی من باید با مادرشوهر توی یک ساختمون باشم

شما باشید حرصتون نمیگیره؟؟؟؟

دوست دارم منم یه کاری کنم که کم نیارم

راهکار بدین توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قلبتو از کینه و حسادت خالی کن

ادم حسود فقط یه اتیش روشن میکنه میره وایمیسه وسطش

هیچکس جز خودش زجر نمیکشه

زندگی کی انقد ارزش داره

این حجم انرژیو ک واسه سوزوندن اون میخوای بزار واسه زندگی خودت

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔

هرکار خودت راحت هستی انجام بده چرا میخای حرص اونو در بیاری بیشتر خودت اذیت میشی خودت راضی هستی از اینکه اونجایی ..مگه واحد مال پدر شوهر نیست اونا چرا بدن رهن و اجاره ؟؟