چطور آشنا شدین قراره چی کار کنید؟ ما که نداریم حداقل شما بگید
یکم سکته و فشار عاشقی رو بکشیم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
منم رفتم روی ایلیا راد کراش زدم در حد چی! خدا بهم رحم کنه! 😂🗿🤝🏻
نمیدونم رو چیش زدی ولی بدبختیو تبریک میگم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همو دوس داشتیم از نوجونی و بچگی(همسایه بودیم)کات کردم 🙃💔هیچکی اون نمیشه هیچوقت
چیشد کاتی شدید؟
ندارمو به نظرم اونی میتونه بگه پسری که باهاشه واقعا عاشقشه که ازش درخواست رابطه جنسی نکرده باشه باشه ...
ولی خدایی همه شبیه هم نیستن درسته یسریا هدفای پلید دارن ولی هنوز براتون
مد نشده که همه رو شبیه هم نبینیم
از طریق دوستامون اشنا شدیم و همون لحظه دعوامون شدباهم😂🙂الان نامزدیم ۴ سال و خورده ایه باهمیم
به قدری برات شما هایی یکیو واقعا دارید خوشحالم که انشالله ۱۰ تا ۱۰ شبیه عشقتون
بچه بیارید برای منم دعا کنید نیمه گم شدم پیدا بشه معلوم نیست کدوم گورستانیه
شایدم حق با شماستمن نظر شخصیم اینه پسری که واقعا عاشق باشه برای رابطه تا زمانی که ازدواج کنن صبر میک ...
ی درصد فکر کن من اینطور فکر نکنم قبل ازدواج کسی بخواد باید پاره پارش کنی