2777
2789
عنوان

دانشگاه بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 60 پست
به نظر شما پشت میز بشینی بهتره یا اسنپ کار کنی؟ کارمند بانک باشی یا توی یه شرکت کار کنی بهتره یا اسن ...

کارمند بانک خیلی کم میگیزن

ازموونم دازه

خب به جای اسنپ میتونی مشاور تملاک بشی و پشت میز بشینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها شما شغلای پشت میزی دوس دارید؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
من روانماشباع شده اما هنوزم هستن کسایی که با تلاش به درامدای بالا رسیدندرکل میخوام بگم توی هررشته ای ...

موفق باشین ، قبول دارم اما این اتفاق از هر بیست نفر برای یک نفر میوفته 

موفق باشین ، قبول دارم اما این اتفاق از هر بیست نفر برای یک نفر میوفته

مرسی عزیزم

اره خوب

از یک میلیون داوطلب تجربیم فقط صد نفرشون پزشک میشه

از هزار تا دانشجو فقط یکیشون شاگرد اول میشه

از ده تا ورزشکار فقط یکیشون اول میشه

موفقیت اسون نیست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
مرسی عزیزماره خوباز یک میلیون داوطلب تجربیم فقط صد نفرشون پزشک میشهاز هزار تا دانشجو فقط یکیشون شاگر ...

خب قرار نیست ی نفر به موفقبت عجیب غریب برسه حتما

اما من هر کدوم از پسرای یکه میشناسم رفتن تو کار ازاد الان از نظر مالی اوضاعشون بهتر از تحصبل کرده هاست

خب قرار نیست ی نفر به موفقبت عجیب غریب برسه حتمااما من هر کدوم از پسرای یکه میشناسم رفتن تو کار ازاد ...

ببین کار ازادم سخته فکر نکن اسونه

من پدرم کارشون ازاد

صبح ساعت هفت میرن گاهی تا نه شب طول میکشه

تعطیلی اینام زیاد ندارن

به نظر شما پشت میز بشینی بهتره یا اسنپ کار کنی؟ کارمند بانک باشی یا توی یه شرکت کار کنی بهتره یا اسن ...

دقیقااا

احترام و موقعیت و مقبولیت اجتماعی  که اون شغل برای یک نفر میاره بسیار ارزشمنده مخصوصا برای یک خانم

چیزی که با پول قابل خریدن نیست

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
بچه ها شما شغلای پشت میزی دوس دارید؟

اینو لطفا همه بگید

ببین کار ازادم سخته فکر نکن اسونهمن پدرم کارشون ازادصبح ساعت هفت میرن گاهی تا نه شب طول میکشهتعطیلی ...

اون بستگی به طمع خود شخص داره

میتونه کمتر کار کنه کمتر در بیاره

اما جدای از اون عوضش درامد‌ خوبی داره