2777
2789
عنوان

تصمیم قطعی به طلاق

213 بازدید | 20 پست

واقعا سخته زندگی بااین مرد

دلیلشو تاپیکای قبلی شاید متوجه بشید واقعا نای گفتن رو ندارم

فقط بهم بگین اگه درخواست از طرف مرد باشه خوبه واسم؟؟ مهریه اصلا ندارم. و ابن بکسال کلی پول هم واسش خرج کردم

چطور میتونم پولارو پس بگیرم؟  مثلا( کلی طلا واسش فروختم

پول وام منو داد به عروسی  ( عروسی بابام واسم کلا جدا بود همش ب حساب خودش حتی ارایشگاه این داماد کثیف)

نظربدین

راهی هس

ضمنا تو دقتر بله برون امضا کرده که وسایل بزرگ ذاماد میخره منتها پول نداشت  خودم خریدم 

اونارو میتونم پولشو بخام؟؟؟ ترخداچیزی میدونین بگین حالم بده

میدونم کار سختی خواهی داشت 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

با وکیل حرف بزن اینجا کسی علمش رو نداره 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول ببین چی داره که نزنه بنام کسی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
میگه مهریه نداره

درسته ولی نفقه و مالی که بعد ازدواج بدست آورده هم میشه گرفت

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
درسته ولی نفقه و مالی که بعد ازدواج بدست آورده هم میشه گرفت

تو ایران فکر نمیکنم تصنیف اموال داشته باشیم مگر اینکه از قبل بین زن و شوهر توافق شده باشه و از طریق دادگاه بتونه اقدام کنه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

از دست یه لاشی مثل این هر چه زودتر خلاص بشی منفعته

اما با وکیل صحبت کن اینجا تجربه بقیه متفاوته هرکی روایت خودشو داره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

ای کاش با وکیل حرف بزنی عزیزم چون ممکنه اینجا اشتباه راهنمائیت کنن...

بابت فروش طلا چون ب خواسته ی خودت بود و کلی پول خرجش کردی بعیده بتونی زنده کنی فداتشم، حتی اگر ب زور ازت گرفته باشه باید تو دادگاه ثابت کنی و این کارتو سخت میکنه ولی ب نظرم اثاث منزل رو بتونی بگیری...

با همه ی وجودم برای آرامش و روزهای خوبت دعا میکنم❤

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
اصلا مالی نداره من دارم میگم خودم خرجشو میدم مالش کجا بود😓

تو که یه شیر زنی واسه خودت خرج اونم میدی موندنت تو این زندگی چیه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.