2777
2789

من فقط و فقط با رژیم فستینگ تونستم لاغر کنم فقط هیچ رژیمی روی من جواب نمیداد اینم صبحانه می‌خوردم دیگه چیزی نمی‌خوردم تا هشت ونه شب توی وعده های ازادی ولی من پلو واینا رو سعی میکنم نخورم اصلا اونم شب ژله معمولا سوپ میخورم شب بیشتر شب ها هم پای مرغ میکنم داخل بعضی از شبا مرغ گریل شده با سبزی جات کلا ازادی تو ساعت غیر فست 

در حسرت مادر شدن .........

قند رو خیلی وقته نخوردم وقتی  هوس کنم خیلی یکم نبات میندازم تو چایی با بدنسازی به هیچ وجه کاهش وزن نخواهید داشت من توی خونه ورزش میکنم اونم فقط برای سفت شدن عضلاتم

خوبه

فقط میگن در دراز مدت عوارض داره

من فقط 4 کیلو اضافه دارم اما کم نمیشه

اینم بگم بخاطر عادت های غلط همسرم منم ناچار میشم رژیممو به هم بزنم وگرنه اراده ام خوبه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبهفقط میگن در دراز مدت عوارض دارهمن فقط 4 کیلو اضافه دارم اما کم نمیشهاینم بگم بخاطر عادت های غلط ...

من به صورت متدوام نتونستم بگیرم اصلا بینش فاصله می‌افتاد  

من میخوام شروع کنم اما خیلی سختمه،الکی ریزه خواری دارم دهنم همش باید بجنبه🙃🥲

منم ریزه خواری داشتم فکر کن روزه ای فقط اب ودمنوش وقتی شروع می‌کنی اصلا دیگه دلت نمیکشه قشنگ معده رو جمع میکنه

من به صورت متدوام نتونستم بگیرم اصلا بینش فاصله می‌افتاد

من دارو مصرف میکنم

آهن و کلسیم و لووتیروکسین

برای همین معده ام نباید خالی بمونه

وگرنه یک دوره امتحان میکردم تا این چند کیلو رو هم کم کنم

آخه من اضافه وزن داشتم رفتم دکتر تغذیه یه رژیم سبک بهم داد

کم کردم اما سر یه وزنی دیگه استپ کردم و وزنم پایین تر نیومده که نیومده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من دارو مصرف میکنمآهن و کلسیم و لووتیروکسینبرای همین معده ام نباید خالی بمونهوگرنه یک دوره امتحان می ...

منم دارو میخورم ولی شب می‌خوردم 

منم دارو میخورم ولی شب می‌خوردم

آخه گفته لووتیروکسین صبحها

همراه ناهار کلسیم

همراه شام آهن

چون هر سه تاش باهم تداخل دارن