2777
2789
انگور شیرین است شیرین همسر خسرو است پس شیرین انگور استچه اتفاقی افتاده که این جمله اشتباه شدهاین تاز ...

میه که طعم انگور شیرینه همسر خسرو نامش شیرینه 

پس انگور طعم شیرین داره 😂🤧

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره میگم که ساده ترین مثالشهشما حجم فلسفه منطق و تاریخ و عربیشو نمیبینین منم نمیگم تجربی آسون ترهولی ...

عربی دینیش دو فصل بیشتره شده اختصاصی

شماهم هندسه و زیست بخونین ولی زیست بجای ۲۴ فصل

۲۰ فصل بخونین 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عربی دینیش دو فصل بیشتره شده اختصاصیشماهم هندسه و زیست بخونین ولی زیست بجای ۲۴ فصل۲۰ فصل بخونین

اول ک من انسانی نیستم

ولی بازم هزارتا دلیل منطقی بیاد میگین تجربی سخت تره 

من دیگه ترجیح میدم بحث نکنم 

از نظر دروس دبیرستان دارم میگم نه قبولی دانشگاه

ببخشید اگه تجربی دبیرستان آسونه خوب قبولی کنکورشم باید راحت باشه دیگه😐

نه خیر تجربی راحت نیس جزو سخت ترین رشته های دیگه حالا نمیخواید حقیقت رو بپذیرید بحث دیگه اس

ببخشید اگه تجربی دبیرستان آسونه خوب قبولی کنکورشم باید راحت باشه دیگه😐نه خیر تجربی راحت نیس جزو سخت ...

قبولی پزشکی تو تجربی برابره با قبولی معلمی تو‌ انسانی

اینم من نمیگم اکثر مشاورایی که داشتم میگن

😂باشه🤦‍♀️

ول کنین 

میگم من هفتم ۱۰ شدم نهم هم ۱۰ آخر سر یعنی شهریور البته مشکل پیش اومد برام الان نهمم چند بشم ریاضی یه الویتی حتا د میارم تجربی؟ که بتونم غیر دولتی برم

بخند عزیزم ولی اگه انسانی بودی همچین چیزی نمیگفتی

آره انسانی ها خیلی خوندیا سنگینه 

تجربی هم علوم و ریاضی ...

هر دو حق دارین ولی با این وجود که تخصصتون فرق داره نمیتونین نظر بدین گوگلم غلت کرد