2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنمو ثابت نگه میداشتم

الآن تنها دغدغه م همینه😂😑

اعصابم خورده از وزنم وگرنه مشکلات دیگه ای هم دارم🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بیشتر با خواهرم خوش میگذروندم  و فکر زندگی و خرج و مخارجش نبودم.

جراحیم رو زود انجام میدادم، بچه خوب خانواده نمیشدم ک شرایط مالی خانواده رو درک کنم. خیلی کارهای دبگه ک ی کتاب میشن اگر بگم.

دعا کنید عملی ک کردم موفق بوده باشه خسته شدم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خیلی سالهای بدی بود چون وحشتناک ترین تجربه زندگیمو داشتم شاید از ی مشاور کمک میگرفتم

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بیشتر درس می خوندم ، مدرسه ام رو عوض میکردم ، کلاس های فوق برنامه می رفتم

اندوه پیرمرد خاک‌فروش برای شهری پُر از خانه‌های بی‌باغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .