2777
2789
عنوان

خییییلی حس بدیههههههه

194 بازدید | 15 پست

ازدواج بامرد مطلقه ای که چندسال با همسر سابقش زندگی کرده باشه وبچه داشته باشه.. من خودم دوسال پیش مجرد بودن باهاش ازدواج کردم ولی همون شب دوم عقده کنارهم بودیم قیافه اش ناراحت بود و ازش پرسیدم به چی فکر میکنی بهم گفت به خانمم فکرمیکنم که الان پیش کیه؟ من خیییییلی ناراحت شدم ولی به روم نیاوردم هستین ادامشو بگم؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وبعد فرداش به زنش پیام داده بود که وجدانم ناراحته بایکی دیگه بودم درصورتیکه شش ماه پیش از هم جدا شدن وزنش دیگه اینو نمیخواسته.... چن روز بعدشم با همسر سابقش قرار گذاشتیم بدون اینکه این بفهمه اون درمورد بچه هاش صحبت میکرد و خلاصه بعد یکساعت برگشتم خونه وزنش ظاهرا که خوب بود ولی شبش به من پیام داده بود که تو برو پی زندگی خودت من میخوام با شوهرم باشم و

وخود شوهرم هم اون اوایل چن بار بهم گفت که بیا جداشیم وتو برو پی زندگی خودت بدون هیچ دلیلی... والان که همسر سابقش ازدواج کرده پیش من میگه که شوهرش نمیدونم سنش بالاست ویا میگه زنم خوب بود خانوادش بد بودن درصورتیکه همه قبل ازدواج من بااین آقا میگفتن زنه یکسره با رفیقاش پی گردش وتفریح بوده و محل این نمیداده.. حالا شما جای من باشین واقعا ناراحت نمیشین؟ الانم بهم میگه تو خیلی خوبی ومن یادگارهای قبلش میفتم دلم صاف نمیشه باهاش.. درظاهر خوبم ولی دلم واقعاشکسته

وخود شوهرم هم اون اوایل چن بار بهم گفت که بیا جداشیم وتو برو پی زندگی خودت بدون هیچ دلیلی... والان ک ...

بگو تو که تو فکر اونی چرا با من ازدواج کردی؟!یعنی چی اگه دوستش داره برمیگشت باهاش زندگی میکرد

وای خدا 

این هنوز زنشو عقلی طلاق نداده استارتر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎