2777
2789
عنوان

کامنت بزارین برای حاجتتون آیت الکرسی بخونم‌ ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 45 پست
منم یه سرو سامونی بگیرم تو رو خدا از ته دل بخون

ای جانم چشم

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آشوبم انگار تو ی کویر گم شدم راهیم نداره دعا کن برام ب ارامش برسم

کم از حال شما ندارم منم چشک عزیزم

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
فدای مهربونیت امیدوارم حال دلت خوب شه گلم ، هرچی خدا میخای بهت بده ♥️

بوس به وجود گلت 😘😘😘😘

چشم دعا کردممن خودم یه بیماری دارم که ممکنه بطور وراثتی به دخترم منتقل شده باشه ولی راهی برای تشخیصش ...

به روی چشم

منم براتون دعا میکنم آجی

مرسی مهربونم😘چقدر خوبینذ

قبولی نهایی 🥺❤️

ببخشید مفهوم امضاتون رو متوجه نشدم میشه بگین کنجکاو شدم

مرسی خواهر جون شما همیشه ب من لطف دارین من تا حالا این حال بد بهم دست نداده بود خیلیی تو شرایط بدیم ...

چشم گلم دعات میکنم . نذر کن به امید خدا که مشکلت حل شد تاپیک بزنی اسم ۴۰ تا کاربر گرفتار بنویسی برای رضای خدا ۴۰ روز پشت سرهم براشون سوره واقعه بخونی ثوابش هدیه بشه به آقا امام زمان عزیزمون و شهید هادی و شهید سامانلو 

این ذکرهارو هم هرکدوم رو ۷۰ بار بگو و توسل کن به آقا امام زمان .انشاءالله مشکلت حل بشه 🤲💚

اگر در محنتی گرفتار باشی هفتاد مرتبه بگو:

یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی

یا کریم

یا فارس الحجاز ادرکنی

یا اباصالح المهدی اغیثینی                     ۷۰ مرتبه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
چشم گلم دعات میکنم . نذر کن به امید خدا که مشکلت حل شد تاپیک بزنی اسم ۴۰ تا کاربر گرفتار بنویسی برای ...

حتما خواهر جونم پیامتون رو‌نگه میدارم و حتما انجام میدم 

ممنون مهربونم

حتما خواهر جونم پیامتون رو‌نگه میدارم و حتما انجام میدم ممنون مهربونم

انشاءالله بهم خبر حاجت روایی بدی ، شکر خدا هفته پیش خودم حاجت محال گرفتم .مشکل سخت بود نیت کردم برای رضای خدا واسه  چهل کاربر گرفتار سوره واقعه بخونم الان وسط چله ام هستم شکر خدا مشکل حل شد هر شب یکی از کاربرهایی که التماس دعا داره انتخاب میکنم به نیتش میخونم مثلا برای امروز شمارو انتخاب کردم . شما هم همینکارو انجام بده به نظرم شروع کن بخون از الان  ، سوره واقعه زیاد زمان نمیبره آیاتش کم هست و اینکه حاجت میده .از همین تاپیک هم میتونی اسامی رو انتخاب کنی .

ثوابش هم هدیه به آقا امام زمان و شهدا بشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
انشاءالله بهم خبر حاجت روایی بدی ، شکر خدا هفته پیش خودم حاجت محال گرفتم .مشکل سخت بود نیت کردم برای ...

واییی من چه خوش سعادت بودم امروز 😭😭😭

باشه عزیزم انشالله شروع کنم به خوندنش خداروشکر که حاجت روا شدین خدارو شکر 

خوشحالم کردین بسیار اگه میشه این سوزه رو برای خانوادم و خودم بخونین چون مشکلی که هست همه مون رو درگیر کرده 

یعنی اگه میشه نیتتون رفع حاجت خودم و خانوادم باشه