2777
2789
عنوان

کامنت بزارین برای حاجتتون آیت الکرسی بخونم‌ ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 45 پست
داغونم 💔

منم🙃

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برات دعا میکنم خدا همون چیزی رو بهت بده که تو نمیدونی باید دعا کنی و از خدا بخوایش ولی برات واجبه که اونو داشته باشی 

بی زحمت برای منم همین دعا رو بکن بگو خدایا همونی رو بهش بده که واجبه براش ولی نمیدونه باید ازت بخواد 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ممنون منم براتون ۵ صلوات فرستادم 💚

ممنونم

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
حاجت روا بشین گلم💚برای امضای منم دعاکنید🙏

چشم گلم 

چشم دعا کردم

من خودم یه بیماری دارم که ممکنه بطور وراثتی به دخترم منتقل شده باشه ولی راهی برای تشخیصش نیست مگه اینکه علائمش ظاهر بشه.. تو رو خدا از ته دلت دعا کن که دخترم این بیماری و نداشته باشه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
سلام به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون بخونید برای حاجت روایی و سلامتی اعضای تاپیک چله سوره ...

مرسی خواهر جون شما همیشه ب من لطف دارین 

من تا حالا این حال بد بهم دست نداده بود خیلیی تو شرایط بدیم 

برام دعا کنین لطفا 

عزیزممممم من انقدری که دیگه حتی نمی تونم برا خودم‌چیزی بخوام

قربون دل غمگینت 

اسی حاجت روا بشی برا منم بخون مریضم برات دعا کردم💕❤

چشم عزیزم