2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 49106 بازدید | 440 پست
بله . ولاتمون دوآب صمصامی میشناسی؟؟

نه والا 

من سالهاس از اهواز مهاجرم اما خیلی خوشحال شدم بعد از سالها با یه بختیاری هم حرف شدم 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
بلهههه برای همون تگ کردم😍🥰😍🥰😘 دورتبگردم قشنگمچطوری

سلام قشنگم😍😘😘😘نگردی که عزیزی برام فداتشم🥰شمارو دیدم خوب شدم🥰شما خوبین؟ والا دیدم تو این تاپیک گشنم شد رفتم بیرون 😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا کباب کوبیده و گوشت کوبیده رو یکی میدونن پس به استیکم میشه گفت گوشت کوبیده ها؟

نعع

اشتباه متوجه شدن

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
سلام قشنگم😍😘😘😘نگردی که عزیزی برام فداتشم🥰شمارو دیدم خوب شدم🥰شما خوبین؟ والا دیدم تو این تاپیک ...

قربونت برم، همیشه خوب باشی😍 منم خوبم شکر

اره منم گشنم شد🥺😵‍💫😔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والا از اول اوناییکه اشتباه متوجه شدین اسی رو جر دادین.کامنت اول این بود تو مجالسم ندیدی حق به جانب. ...

من با خوندن کامنت اول فک کردم من بد متوجه شوم برگشتم دوباره سوال اسی و خوندم😂😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
قربونت برم، همیشه خوب باشی😍 منم خوبم شکراره منم گشنم شد🥺😵‍💫😔

خدانکنه خانوم گلم 🥰🥰🥰 و همچنین❤️خداروشکر الهی همیشه خوب باشید، آبگوشت با دوغ سبزی 🥺😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فدات . منم چند ماهی اومدم شوشتر . ولی اهواز زیاد میرم . امیدوارم هرجا هستی موفق باشی گلم .

الهی عزیزدلم  منم مشهدم

منم همین آرزو رو برات میکنم امیدوارم زندگی پر از نوری داشته باشی

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
خدانکنه خانوم گلم 🥰🥰🥰 و همچنین❤️خداروشکر الهی همیشه خوب باشید، آبگوشت با دوغ سبزی 🥺😂

پیاز یادت نره 😁😁😂😂🤣🤣😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پیاز یادت نره 😁😁😂😂🤣🤣😍🥰

پیاز که اصل کاریه اصلا آبگوشت بدون پیاز مثل پاستیل شکری بدونه شکره🥺😂😂😂

پیاز که اصل کاریه اصلا آبگوشت بدون پیاز مثل پاستیل شکری بدونه شکره🥺😂😂😂

😁🤣 ای خدا اررررره🥰😍🥰🫂🩷 برم یه چی پیداکنم بخورم😁

مواظبه خودت باش پاستیل شکری جان، شبت پر از نور و آرامش🌺

😁🤣 ای خدا اررررره🥰😍🥰🫂🩷 برم یه چی پیداکنم بخورم😁مواظبه خودت باش پاستیل شکری جان، شبت پر از نو ...

برو قشنگم🥰 نوش جانتون، وهمچنین ❤️شبتون به قشنگیه چشاتون 🥰😘😘😘😘

برو قشنگم🥰 نوش جانتون، وهمچنین ❤️شبتون به قشنگیه چشاتون 🥰😘😘😘😘

😍😍🙏🙏