2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 49524 بازدید | 440 پست
حالا زدی ام فدای سرت گلم

😍🥰🫂🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این قیمه هست (جنوبیا و شیرازیا)اینجوری قیمه درست میکنن ک با نخود و گوشت همون بقول اسی کوبیده ش ...

دآره میگ گوشت کوبیده آبگوشت، ینی آبگوشت میخوری مخلفاتش میکوبی بعد اونو با برنج بخوری😁

اون قیمه ای که شما میگی رو دیدم میدونم چیه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از آشنایی با همه خارجی ها و با کلاس های این تاپیک خوشبختم مخصوصا پاستیل جان😁

@پاستیل_شکری    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انگار قصابیهدیدی قصابی میری میگی دوکیلو گوشت ابگوشتی میخوام🤣

تو اینستا یه سری کلیپ هست سوال اطلاعات عمومی میپرسن تا الان میگفتم‌این سطح ناآگاهی و گیجی وجود نداره ساختگیه کلیپا.میبینم نه واقعیه.بهسونم برمیخوره

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

ارعععع اینم شنیدم همسایمون یبار آش درست کردیم فرستادیم براشبعد بخاطر اینکه ظرفو خالی برنگردونه کتلت ...

نوش جونتون

منم خیلی دوست ندارم ولی همسرم گوشت کوبیده دوست داره

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
از آشنایی با همه خارجی ها و با کلاس های این تاپیک خوشبختم مخصوصا پاستیل جان😁@پاستیل_شکری

عععه عخششششم خودم تو همین تاپیک بودم عاسیسم 😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عععه عخششششم خودم تو همین تاپیک بودم عاسیسم 😂

بلهههه برای همون تگ کردم😍🥰😍🥰😘 دورتبگردم قشنگم

چطوری

بچه ها عالی بودید 😆

واقعا چرا فکر کردید من تاحالا کباب با برنج نخوردم و واسم عجیبه؟؟؟؟

بعدم شماهایی که نگرفتید منظورمو به گوشت کوبیده ی ابگوشت چی میگید مگه؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘