2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 39834 بازدید | 438 پست

بله گلم میخوریم

حتما امتحان کنید خوشمزس

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها تازه فهمیدم منظورت کوبیده نیست،نه راستش اونی که منظورته رو ما هم با برنج نمیخوریم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

😍😍🙏🙏

🥰🥰😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه بابا گوشت کوبیده ی ابگوشتکبابو که همه میخورن اسگولم‌مگه😅

ببخشید اووووووق 🥵🥵🥵😭😭😭😭

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

[QUOTE=365861764]نه بابا گوشت کوبیده ی ابگوشت کبابو که همه میخورن اسگولم‌مگه😅[/QUOTE خودمون نمی‌خوریم ولی مزه اش برام خاطره است من و یاد خونه مادربزرگم میندازه قدیما سر ظهر ک می‌رسیدم خونه شون به مامانم میگفت پاشو برنج بار بزار آبگوشت و گوشت کوبیده می‌داشتیم روش مزه بهشت میداد ...روحش شاد

تو هیچ تاپیکی به اندازه این نخندیده بودم خدا خیرتون بده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

گوشت کوبیده آبگوشت منظورشه . وقتی آب آبگوشت رو تیلیت کردیم و خوردیم محتویات باقی مونده یعنی نخود و گوشت و سیب زمینی رو با گوشت کوب له میکنیم و با نون میخوریم ‌ . اصلا چه معنی داره گوشت کوبیده با برنج . آبگوشت میپزین میخورین کنارشم جدا برنج درست میکنید که با گوشت کوبیده بخورید ؟؟؟؟

تو هیچ تاپیکی به اندازه این نخندیده بودم خدا خیرتون بده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گوشت کوبیده آبگوشت منظو ...

من حس کردم ۹۹ درصدشون ادا اومدن که نمیدونن😊

خیلی تابلو بودن

خدای مهربونم سیپورت

پس با چی میخورننن

خب با برنجـمیخورن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من الان نظرا رو خوندم

عزیزم بد تاپیک زدی همه فک کردن کوبیده اس

باید میگفتی منظورت گوشت کوبیده ی دیزیه

نه با برنج نمیهوریم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞