یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه ما با نون و فلفل دلمه ای و پیاز وسبزی خوردن میخوریم کنارشم دوغ
ولی یبار از روزقبل زیاد اومده بود روز بعدش برنج و خورشت درست کرده بودم ولی امتحانی گوشت کوفته دیروزی رو آوردم برای خودم با برنج خوردم خیلی خوشمزه بود ولی فکر میکنم چون سرد بود خوشمزه بود با برنج الانم که یادم اومد هوسم شدد
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
گیجن همهانگار انقد اسگولم کبابو ندیده باشم با برنج بخورن
خب باید مینوشتی کوبیده ی ابگوشت..
گوشت کوبیده چیه ؟!
خودت گیجتری انگار
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
یعنی واقعا متوجه نشدین منظورش گوشت کوبیده ی آیگوشتیه؟!بنده خدا نگفت کباب که!کامنتا رو خوندم هنگ کردم
اونم اسمش کوبیده ی ابگوشته نه گوشت کوبیده !
عجیبه که هنگ بودی !
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
نه از تصورشم حالم یه جوری شد اما سده رو برنج نخود و سیب زمینی و گوشت یعنی همون نچترکیبات رونکوبیده با برنج بخوریم البته باید اونجوری خورد که در موردش نظر داد دو ستم میگفت مامان بزرگم به جای نمک روی انار یلدا شکر پاشیده بود میگفت خوردیم دچبد نبود مزه اش