2777
2789
حیفرقابت خیلی سنگینه الان تمام همکلاسی های دختر من میرن کلاس و بشدت میخونن

تیزهوش نیستن که بزور خودشون رو تیزهوش میکنن

دخترم واقعا عالی بود

تست زنیش

درصداش

اصلا باورم نمیشه قبول نشدنش

تورو خدا بهش فکر نکنید.بچه تون متوجه میشه و بابت اینکه ذره ای باعث ناراحتی شما بوده تمام عمر از خودش بدش میاد و حس ناکافی بودن میگیره.کسی آینده رو ندیده؛شاید خیرش در این بوده

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترتون روز هایی خواهد داشت که ناعدالتی کنکور رو با پوست و استخون خواهد دید.همونطور که من دیدم.میخوام بگم خودتون رو آماده کنید که پشتوانه ش باشید.اگر مادر من اون موقع بهم روحیه نمیداد شاید از اعصاب و روحیه من هیچ چیز الان باقی نمی موند

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱
بمیرم براتمیدونم چه میکشی

هیچوقت نمیبخشمون حسرت شد برام 

همکلاسم قبول سد انقد ضعیف بود همش کم میگرف امتحانای یاده مدرسه رو 

رفت سمپادداونجام همش شهریور میموند

منم افسردگی گرفتم به زور خودنو جمع کردم کل مژه هام ریخته بود

الانم که الانه بعضی وقتا دلم میگیره گریه میکنم بابتش

نهم هم بخاطر رفتنم به ترکیه جهت تحصیل امتحان ندادم روحیه ای هم نداشتم برا ازمون

هفتم که رفتیم تابستون گفتن چون بچه ها با تقلب قبول سدن دوباره ازمون میگیریم 

با چه انگیزه ای دوباره سروع کردم به خوندن دوباره از صفر شزوع کردم 

اخرش زدن زیرش و سایتو بستن دوباره همون هایی که قبول شده بودن رو تعهد گرفتن و ثبت نام کردن 

به معنای واقعی شکستم من هیچ وفت نمیبخشمون 

منم چند سال پیش آزمون داده بودم اون برای دهم بود و خیلی تلاش کردم با تراز بالا ولی قبول نشدم اولش خیلی ناراحت بودم اصلا روزی که نتایج اومد باید حال منو میدی چنگ میزدم به صورتم 😶 ولی بعدش به این موضوع ایمان اوردم کارای خدا بی حکمت نیست و من روحیه ام با مدارس تیزهوشان که خیلی به بچه ها فشار میارن نمیسازه . و اینکه اگه کسی با تقلب و شانس وارد تیزهوشان بشه اصلا آینده ی جالبی پیدا نمیکنه مثل دوست من که نمراتش همه زیر ۱۵ میشد چون با شانس قبول شد .

🌝💙