با ترازی که من داشتم کسی که سهمیه ۲۵درصد بود راحت میتونست پزشکی دولتی و شهرهای بزرگ رو بیاره.مایی که دوسال با هر طور بدبختی که شد خوندیم،ریزش مو و ابرو،معده درد عصبی و درد مفاصل بخاطر اعصاب و حقمون خورده شد.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم و میبینم خروحی و قبولی ها روولی خبدو نفر که سوالات رو خریدندو نفر که کاملا شانسی قبول شدن
عزیزم بعید میدونم کسی خریده باشه سوالارو. دیگه به هرحال شاید دختر شما درسش بهتر بوده ولی نتونسته استرسشو کنترل کنه اتفاقا یه نکته مثبته که ضعفشو بدونی و حلش کنی
دقیقااسترس نذاشتسوالات ابهام داشتاونیکه بلدونبود شانسی زد اونیکه بلد بود مونددخترم میگه الانم میگم ص ...
وایییی امان از شانسی زدن. من معلم شیشمم خودشو کشت گفت شانسی نزن هرچی بلد نبودی نزن. هر روز گفت هرروز گفت ولی کو گوش شنوا اخر شانسی زدم خراب کردم تیزهوشان رو همش شد منفی. خب شماهم دختر گلت مهارتش یکم کم بوده. ایشالا جبران میکنه