2777
2789

با ترازی که من داشتم کسی که سهمیه ۲۵درصد بود راحت میتونست پزشکی دولتی و شهرهای بزرگ رو بیاره.مایی که دوسال با هر طور بدبختی که شد خوندیم،ریزش مو و ابرو،معده درد عصبی و درد مفاصل بخاطر اعصاب و حقمون خورده شد.

لطفا لطفا لطفا بزارید اعصاب بچه تون سر اینطور رقابت های ناسالم هدر نشه.

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم و میبینم خروحی و قبولی ها روولی خبدو نفر که سوالات رو خریدندو نفر که کاملا شانسی قبول شدن

عزیزم بعید میدونم کسی خریده باشه سوالارو. دیگه به هرحال شاید دختر شما درسش بهتر بوده ولی نتونسته استرسشو کنترل کنه اتفاقا یه نکته مثبته که ضعفشو بدونی و حلش کنی

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
منم چند سال پیش آزمون داده بودم اون برای دهم بود و خیلی تلاش کردم با تراز بالا ولی قبول نشدم اولش خی ...

دوست دخترم

ریاصی تو سوم خوب بود

خیلی ضعیف

ولی بعد قبولی کلا براش معلم گرفتن

مادرش شبانه روز کنارش

جالبه جو مدرسه باعث شده

دختر تا ۲ درس بخونه و صبح هم زود بیدار میشه باز میخونه

یعنی سال ششم و هفتم و نهم رو تو یه سال جهشی خوندی ؟

نه خودم خوندم دروسی مثل علوم فارسی ریاضی 

همزمان هم ششم هم هفتم و هشتم 

من ششم بودم میرفتم رفع اشکال میکردم برا فامبلامون که هشتم بودن

جهش ندادم ولی

عزیزم بعید میدونم کسی خریده باشه سوالارو. دیگه به هرحال شاید دختر شما درسش بهتر بوده ولی نتونسته است ...

دقیقا

استرس نذاشت

سوالات ابهام داشت

اونیکه بلدونبود شانسی زد 

اونیکه بلد بود موند

دخترم میگه الانم میگم صورت سوال درست مطرح نشده بود

وای همین الان اینارو مینویسم دلم اتیشه

عزیزم بعید میدونم کسی خریده باشه سوالارو. دیگه به هرحال شاید دختر شما درسش بهتر بوده ولی نتونسته است ...

ولی دو نفر که خیلی ضعیف بودن قبول شدن

پدرشون میگفته میلیاردی خرج کردم

قلمچی هم صحبت میکردم گفتن اونا که باوتراز ۴۰۰۰ قبول میشن سوالات رو گیر میارن

دقیقااسترس نذاشتسوالات ابهام داشتاونیکه بلدونبود شانسی زد اونیکه بلد بود مونددخترم میگه الانم میگم ص ...

وایییی امان از شانسی زدن. من معلم شیشمم خودشو کشت گفت شانسی نزن هرچی بلد نبودی نزن. هر روز گفت هرروز گفت ولی کو گوش شنوا اخر شانسی زدم خراب کردم تیزهوشان رو همش شد منفی. خب شماهم دختر گلت مهارتش یکم کم بوده. ایشالا جبران میکنه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤