2777
2789
عنوان

پسره تو دانشگامون تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 53 پست
دختره استوری توهین آمیز گذاشته بود درباره مادر یکی از پسراشش نفره بهش ... کردن

واییی😱

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جریانش چیه کنجکاو شدممم

عزیز سرچ کن جریان دختر یاسوجی متوجه میشی 

ولی ندونی بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چرا گفتن یکیشون هم دانشگاهیشبودکارش رو بکنه اما محتاط و عقلانی

نمیدونم. درسته منم گفتم حواس جمع باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چقد ترسوییبزنید لتوپارش کنید

من برگشت تنها برمیگردم خونه از یه طرف ایشون واقعا مشکل روانی دارن خیلی دلم میخواد جوابشو بدم یا باهاش دعوا راه بندازم ولی واقعا خطرناکه اگه دختر بود یا حداقل تعادل روانی داشت باز دستم بازتر بود

من برگشت تنها برمیگردم خونه از یه طرف ایشون واقعا مشکل روانی دارن خیلی دلم میخواد جوابشو بدم یا باها ...

از پیاماش شات بگیر بده خود دانشگاه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

چکار کرد؟

نمی دونم چه تهمت هایی پشت سر من ایجاد کرد که موقعیت ازدواج و کار همه چیم ریخت بهم 

و دو سال تمام عین مرده متحرک بیکار و بی عار افتاده بودم توی خونه 

حالا یک وکیل هم سر یک چیز دیگه با من لح کرده بود که حس می کنم بهم ارتباط داشتند 

وقتی هم رفتم ازشون شکایت کنم پلیسه گفت این دو نفر مشکوک هستند و اگر بخوای می تونی ازشون مدرک هم جمع کنی اما به نظر میاد این ها آدم نرمالی نباشند از من می شنوی بی خیال شکایتت هم بشو فقط همه چیز رو بسپار به خدا 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
نمی دونم چه تهمت هایی پشت سر من ایجاد کرد که موقعیت ازدواج و کار همه چیم ریخت بهم و دو سال تمام عین ...

چه ادمای بی پدری