2777
2789
عنوان

درد زانو دختر سه سالم

215 بازدید | 33 پست

سلام خانوما دخترم ۳ سالشه یه هفته میشه دستش رو میبره زانوش میگه درد داره 

گاهی احساس میکنم خالی میشه پاش

بعد دل درد هم داره 

مخصوصا تو ماشین گاهی بالا میاره

فکرم هزار جا و مریضی میره

نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببرش دکتر عزیزم 

احتمالا چکاپ مینویسن که کمبود کلسیم و ویتامین دی نباشه 

نگرانم نباش درد پا تو بچه ها خیلی زیاده چون دارن قد میکشن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش دکتر عزیزم احتمالا چکاپ مینویسن که کمبود کلسیم و ویتامین دی نباشه نگرانم نباش درد پا تو بچه ها ...

دل دردش نگرانم کرده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
درده رشد بهش میگن.پسر منم هرلز گاهی میگیره و من پاشو میمالماستخونش داره رشد میکنه برای بعضیا دردناکه ...

پسرمم همینطور ولی اون مفصلش هست دخترم زانوش

یه آزمایش بده واس زانو شاید کلسیومش پایینه جدی بگیر لطفا علاعمشو

اره حتما میبرم ولی صبحا اکثرا شیر میخوره 

دل دردش نگرانم کرده

حتما ببر دکتر 

شاید ماشین میگیرش دختر من غیر از دست فرمون شوهرم تو هر ماشینی بشینه دل درد میشه و بالا میاره 

اصلا با اسنپ نمیتونم برم و بیام

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
حتما ببر دکتر شاید ماشین میگیرش دختر من غیر از دست فرمون شوهرم تو هر ماشینی بشینه دل درد میشه و بالا ...

دختر منم یه بار تو ترافیک بالا آورد

چیکار کردین دارو دادین؟

بعد بقیه وقتا هم دل درد داشت؟

دختر منم یه بار تو ترافیک بالا آوردچیکار کردین دارو دادین؟بعد بقیه وقتا هم دل درد داشت؟

دل درد.تهوع استفراغ.تب ولرز.درد تو زانو 

اینا خوب نیست..باید بری دکتر عفونی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

دختر منم یه بار تو ترافیک بالا آوردچیکار کردین دارو دادین؟بعد بقیه وقتا هم دل درد داشت؟

من همه بچگی تا الانم بالا میارم،قرص و داروهم تاثیری نداره باید بخوابم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...