2777
2789
عنوان

درد زانو دختر سه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست
دل درد.تهوع استفراغ.تب ولرز.درد تو زانو اینا خوب نیست..باید بری دکتر عفونی

از چی میتونه باشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همه بچگی تا الانم بالا میارم،قرص و داروهم تاثیری نداره باید بخوابم

خاله منم ماشین میگیرتش

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دختر منم پادرد داشت اینا بخاطر رشدشونه‌.دل درد و تهوع هم از ضعیف بودن معدشونه

درد زانو؟

دختر منم یه بار تو ترافیک بالا آوردچیکار کردین دارو دادین؟بعد بقیه وقتا هم دل درد داشت؟

نه عزیزم به دکترش گفتم گفت بزرگ بشه خوب میشه 

گهگاهیم دل درد میشه چون زیاد خوراکی میخوره در طول روز گفت طبیعیه 

بعضی وقتا بهش شربت رکولیک میدم دلدرش خوب میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
نه عزیزم به دکترش گفتم گفت بزرگ بشه خوب میشه گهگاهیم دل درد میشه چون زیاد خوراکی میخوره در طول روز گ ...

اهان مرسی گلم   

هم زانو هم ساق پا و هم ران یه روز این پاش یه روز اون پاش خداروشکر الان که شش هفت سالش شد دیگه درد نم ...

پسر منم از دو سالگیش که الان ۵ سالشه قسمت پایین زانوش عضله هاش درد میکنه اکثر شبا ماساژ میدم آزمایش و دکترم بردم میگه درد رشده ولی دخترم روزا درد میکنه

منم وفتی تو اسنپ هستم باید باخودم کیسه داشته باشم سرشو گرم میکنم با گوشی با صحبت کردن پنجره ماشینو پ ...

خیلی سخته دختر من گریه میکنه 

خودشم ۴ ماهی میشه اینجوری شده دوبارش استفراغ کرده 

نمیدونم از ماشینه یا چی

من دکتر بردم بخاطر درداش. گفت ویتامین د۳ کمه .آمپول نوشت یه مدت میزدم

اهان انشالله دخترت و همه بچه ها سلامت باشن

باروغن سیاهدونه زیتون چرب کن خوب میشه

اصلا نمیذاره روغن بزنم میفهمه