2777
2789
عنوان

میدونید از چه نوع انتقام های خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 17 پست
دوتا دیدگاه داریم یا اینکه دنیا عادلانه نیست : تو هر کاری کنی باز یه عده هستن در حقت بدی کنن و سزاش ...

یک‌بار پسر خاله ام بزرگم بودن ۲۶ سالش بود چند سال پیش به ناحق توسط ۲ تا پسر عموش که اونا هم ۳۰ به بالا بودن کتک خورد بعد یکی دو سال پسر خاله ام خودش گفت یکی از اون پسر عمو هاشو در حد مرگ زده و طرف بیمارستانه

اونا هم شکایت کردن نتونستن ثابت کنن 

چرا ؟

چون پسر خاله ام تو کوه طرف رو اتفاقی دیده بود 

اینم از زیرش دررفت

بعد پسر خاله ام گفت اگر یک دقیقه من زودتر یا دیرتر میرفتم یا اونم همینطور همدیگه رو نمی‌دیدیم اون لحظه با خودم گفتم اگر خدا نمی‌خواست انتقام بگیرم چرا منو تو این مکان که نه دوربینی هست نه شاهدی نه کسی با این آدم روبرو کرد؟

دوتا دیدگاه داریم یا اینکه دنیا عادلانه نیست : تو هر کاری کنی باز یه عده هستن در حقت بدی کنن و سزاش ...

قرار نیست دنبال همه آدما بیافتی 

مثلا من خودم خیلی بوده استاد دانشگاه منو به ناحق سر لجبازی انداخته یا استاد بوده به همه کمک کرده غیر من یا استاد بوده سر غرور نمره کم داده یا بعدش تو محل کار ریس یا همکار بوده منو به ناحق اذیت کردن و...

من دنبال انتقام گرفتن از این آدما نمیرم چون مهم نیست 

ولی بعضی آدما اطرافت کارهای می‌کنن که انتقام نگیری در حق غرور و شخصیت خودت ظلم کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیست دنبال همه آدما بیافتی مثلا من خودم خیلی بوده استاد دانشگاه منو به ناحق سر لجبازی انداخته ی ...

من اینجوری قبول ندارم. تو ذون مثال کتک زدنه، اگه طرف مقابل حتی یه مشت هم بیشتر ضربه بزنه به عنوان انتقام، حق الناس میفته گردنش و اگه از طرفت حلالیت نگیره یا دیشو نده، اون دنیا میاد نمازا اینو می گیره به جا طلبش.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.