2777
2789
عنوان

با صد میلیون چکار کنم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 25 پست
شما طلا بخر.الان کوییک دوست داریبعداً ک طلا گرون بشع میتونی بفروشیش مثلا پرادو بخری یا دویست شیش (مث ...

خب ببین من ماشینم خیلی داغونه.بعد پدرم گفت صد تا صدوپنجاه میده بهم که عوضش کنم.اگه ماشین نگیرم میترسم اون پولو نده بهم...چکار کنم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما طلا بخر.الان کوییک دوست داریبعداً ک طلا گرون بشع میتونی بفروشیش مثلا پرادو بخری یا دویست شیش (مث ...

یهو نریزه بعدا

من مرداد رفتم یه ربع سکه خریدم ۱۸ و ۹۰۰ بعد ابان شد ۱۶ و ۸۰۰

خیلی ناراحتم سرش هنوز

خب عزیزم اون پولی ک میخاد بده رو بگیر طلا بخرفرقش چیه؟

خب گفت برای ماشین میدم یعنی من از ماشینم خیلی غر زدم بهش و گفت برای ماشین پولو میده...به نظرت چکار کنم حالا دودل شدم

خب گفت برای ماشین میدم یعنی من از ماشینم خیلی غر زدم بهش و گفت برای ماشین پولو میده...به نظرت چکار ک ...

شما همون پول رو بگیر طلا بخر

یکم دیگه طلا بره بالا بفروشش بهترین ماشین رو زیر پات بنداز

طلا اگرم پایین بیاد در حد صد تومن دویست تومنه

بع این هوا نباشیم ک طلا دو میلیون بیاد پایین 

امکانش نیست همچنین چیزی 

شما همون پول رو بگیر طلا بخریکم دیگه طلا بره بالا بفروشش بهترین ماشین رو زیر پات بندازطلا اگرم پایین ...

باشه عزیزم احتمالا همینکارو میکنم