من قراره بهمن ماه پیام نور اهواز بدون کنکور انتخاب رشته کنم و چون میترسم قبول نشم میخوام غیرانتفاعی هم انتخاب رشته کنم کسی هست اطلاعی داشته باشه؟ اصن غیرانتفاعی ب درد میخوره؟ و اینکه من شهرستانم میخوام اهواز بخونم.
رشته های که مثلا ۶۰ تا ۵۰ تا میخواد اولویت اولت بزار و حتما ۳۰ تا رشته انتخاب کن
بعدا بعد یه ترم اگه خواستی تغییر رشته میدی به رشته ای که میخوای اول مهم ورود به دانشگاه که اینجوری قطعا قبولی
🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
ع کجا میدونین آخه معدل کتبیم14/37و معدل کل 19/2 نمیدونم پیام نور قبول میشم یا ن خیلی میترسم ینی همه رشته هارو انتخاب کنم یکیشونو قبول میشم بعد ی ترم تغییر رشته بدم؟ آخه میگن قبولی پیام نور شانسیه! و اینکه رشتمم انسانیه.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉