2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8598 بازدید | 248 پست
به من هیچ ارتباطی نداره ولی وقتی یکی میپرسه دومی رو بیارم یا نه یکی میاد میگه چرا باید بدبختش کنی .. ...

علم غیب دارن، که وضعیت مالی یکی بد، هیج وقت خوب نمیشه ویابرعکس

اصلا کسی که وضع مالیش خوب، ازکجا معلوم تاآخر، همین طور، خوب لمونع، بعد، ورشکست شد، بچهاش چیکارکنه، بده بهزیستی؟ 

مگه دایی خودم نبود، ۲۰سال پیش ۵میلیارد بدهی آورد ، ورشکست شد کامل، هرچیزی داشت، فروخت،پای بدهی هاش، حالا باید۳تابچه اش، چیکارمیکرد، ؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم نمیدونه کی میگیره همین استرس میده اولی و با ۵ سال جلوگیری بعد ۷ ماه اقدام باردار شدم دومی و نمی ...

اتفاقا من بعد ۷سال اقدام کردم اولاش استرس داشتم  بگیره دو دل بودم زیاد دلم رضا نبود بعد چند ماه نگرفت ترسم ریخت و دوس داشتم بشه 

منم میگم مسافرت بریم مشکل خونه نداریم خداروشکر ماشینمون داریم ولی در کل هزینه ها بالاست دیگهاخرین با ...

آره مخارج بالا هست درسته 

من از همین الان دارم برای پسرم طلا میگیرم برای آینده اش 

که خیالم راحت باشه 

من آدم استرسی هستم 

همه بعد ها میسنجم 

بعدش من از نظر روانی و جسمی به خودم نمی‌بینم 

شما اگر به خودتون می‌بینید و صبور هستید 

و موقعیت مالی دارید 

چرا که نه 

لطفا لایک نکنید💐💚

علم غیب دارن، که وضعیت مالی یکی بد، هیج وقت خوب نمیشه ویابرعکساصلا کسی که وضع مالیش خوب، ازکجا معلوم ...

همین دیگه.جای خدا نشستن.انگار کسی که پولداره تا آخر عمرش پولدار میمونه کسی هم که مشکل مالی داره تا آخر عمرش همینه

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
به من هیچ ارتباطی نداره ولی وقتی یکی میپرسه دومی رو بیارم یا نه یکی میاد میگه چرا باید بدبختش کنی .. ...

تو این اوضاع تظمینی برای خوشبختی هست ؟

در ضمن میشد این مسئله با زبون بهتر گفت 

اره درسته ولی خودم تک فرزندم الان هیچ کسیو ندارم خیلی تنهام

حالا مگه ما که چند تا بودیم کسی رو داریم یکیشون خارجه یکیشونم زنش نمی‌ذاره ببینیمش

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
خوبه دیگه من دومی رو از دوسالگی بچم شروع کردم نامنظم ولی نشد تا ۴ سال باردارنمیشدم ..بعد ۴سال باردار ...

هیچوقت نگو هرگز. من هم آندومتریوز داشتم هم چسبندگی شدید رحم هم کیست تخمدان هم جلوگیری داشتم اما سومی رو باردار شدم. و نمی‌دونستم که باردارم یه عالمه دارو واسه کیست و پریود شدن می‌خوردم. و مسافرت رفتم ۶ بار سوار هواپیما شدم و تمام روزهای مسافرت دخترم لج کرده بود فقط بغل من بود مسافت طولانی پیاده روی میکردم. اما خدا مصرانه میخواست بچه سالم بمونه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
هر زایمان بطور متوسط ۷ سال ادمو پیرمیکنه

آره والا 

من بارداری یادم میاد گریه ام میگیره 

اینقدر بد ویار بودم خواهر

تا پنج ماهگی استفراغ میکردم روزی چند بار 

فشار و کم خونی و شیش ماهگی زودرس شدم 

قرص میخوردم و کمردرد دائم داشتم 

وزن اصلا بالا نرفت شاید هفت هشت کیلو 

اما بسیار اذیت شدم 

زایمان از اون بدتر 

طبیعی بودم 

دو کیلو زایمان کردم 

فوق العاده ترسناک و بد بود

با خودم میگم چند میلیارد بهم بدن دوباره اقدام کنم

میخندم میگم هیچی 

سزارین الان شهر من با پمپ درد چهل میلیون ناقابل 

لطفا لایک نکنید💐💚

تو این اوضاع تظمینی برای خوشبختی هست ؟در ضمن میشد این مسئله با زبون بهتر گفت

اوضاع دنیا همیشه همین بوده جنگ قحطی تحزیه کشورا. با این فکرا پس باید نسل آدم منقرض میشد تا الان 

ده سال اینده بچه ونسل جوان از همه چیز بارزش تره ...چون ایران به سمت پیری میره دهه شصت تقریبا پنجاه رد کردن یا مردن ویا زنده هاشون هم هزارجور مرض دارن...دهه هفتادی ها نصفشون ازدواج نکردن یا مطلقه اند وازواج سفید دارن....دقیقا بارزش تر از طلا و زمین وخونه جوان خواهد بود مثل دبی و قطر ....اونموقع نگو نگفتی ....اونهایی هم که مخالف بچه دار شدند وسنشون میگن کم میکنه ....چندسال دیگه یا از تنهایی الزایمر میگیرن.ویا از خیانت ها سکته میکنن....بهترین دوست و همدم خانواده جوان وبانشاط هست...

آره والا من بارداری یادم میاد گریه ام میگیره اینقدر بد ویار بودم خواهرتا پنج ماهگی استفراغ میکردم رو ...

همین بچه رو اگه نداشتی حاضر بودی ۱۰۰ میلیون برای باردار شدنش خرج کنی

الان چندسالته؟

سی و هشتم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی