2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 7235 بازدید | 243 پست

وایییی نکن اینکارو 

الان با این وضع جامعه یه پوشک میدونه چنده

شهریه مدرس دولتی ۲ میلیونه غیرانتفاعی ۲۰ الی ۳۰ میلیون

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم پذیرش برای پسر بهتر باشه چون خودم پسر دارم و اینکه این یه حس خوشگلم بخدا هزار نفر دورت باشن در ...

درسته شما درست میگین 

ولی در اینده بنظرتون بدرد هم نمیخورن؟

امروز برقم،،کاملا رفته:(

بله تازه بازم جا داشت؛ولی خیلی خوبه اینجور یکی کمک دستم هست اگه اولی هم بچه بود ودوتاشون مراقبت میخ ...

خداحفظشون کنه ❤

منم پسرم خیلی کمکم میکنه ایشالله ک بزرگ شدن رفیقای خوبی برای هم باشن

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
الحمدالله ۲تایک سقط داشتم

خدا حفظشون کنه. انشالله خدا توان بده ب هممون بتونیم بچه های خوبی تربیت کنیم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
چقد خوب. خدا براتون حفظشون کنه. نمی دونم چرا من انقدر میترسم از آینده.

طبیعتاً یه مقدار ترس وجود داره. آینده نگری یه کم به آدم استرس میده اما خدا آدم رو تنها نمیزاره

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

اولیم و دومیم ۸ سال تفاوت دارن به نظرم خیلی خوبه تفاوت کم دوس ندارم پدر ادم درمیاد 

منم طرز فکرم مثل شما بود گفتم بچم بزرگ‌بشه تنهاس نه خواهری نه برادری

به شوهرم میگفتم من و تو بمیریم این بچه میمونه تک و تنها هیچکسو نداره🥲

دیگه اوردم دومیو ولی در این که شرایط همه جوره سخته شکی نیست

ببین اعصابشو پولشو و....داری یانه شرایطو بسنج

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

تک فرزندی خودش هم بنظرم خیلی کیف داره😆

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
ولی انگار نیاوردنش به ضرر شماست انقدر اتیشی شدی

به من هیچ ارتباطی نداره ولی وقتی یکی میپرسه دومی رو بیارم یا نه یکی میاد میگه چرا باید بدبختش کنی .... این حرفای مسخره هر آدم عاقلی جبهه میگیره  

کی گفته بدبخت میشه؟از آینده سفر کرده؟

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
وقتشه نزار فاصلشون زیاد بشهمیخواستی به وضعیت فک کنی اولیرم نباید میاوردیتک فرزندی اصلا خوب نیست

اخ حرف دلمو گفتی...بدون بچه زندگی پوچه...بچه تنها بدبخت افسرده میشه مخصوصا دوران بچگی و بلوغش...بهتر اینه که همجنس باشن.وبا فاصله دو الی سه سال....از لحاظ هزینه هم بچه سوم به بعد دیگه واقعا هزینه هاش خیلی کم هست....ولی همجنس بودن خیلی بهتره واسه ایندشون مثل یه دختر ویه پسر بعد بلوغ اصلا نیازهاشون فرق میکنه ..ولی دوپسر باهمکمک کارهمند..ویا دوخواهر پشت هم هستن

یعنی سه سال فاصله درسته؟

خوبه دیگه من دومی رو از دوسالگی بچم شروع کردم نامنظم ولی نشد تا ۴ سال باردارنمیشدم ..بعد ۴سال باردارشدم اختلاف سنیشونم ۵ساله.سومی هرگز هرگز هرگز.

خداروشکر هزارمرتبه.