2777
2789

به عنوان مادری که دو هفته هیچ دارویی اثر نکرد رو تب و سرفه های شدید بچه هام و هرروز بدتر شدن از دیروزشون بگم که

داروی بدترین تب اینه که پیاز حلقه کنی بزاری تو جورابش طوری که پیاز حلقه ای زیر پاش جای کف پا باشه شب تا صبح یا روزا هم که خیلی تب داره بزارین مثل آب رو آتیشه درجا بدنشونو یخ میکنه

برای سرفه شدید بچه هام اصلا با شربت خوب نشدن فقط آویشن و پونه و چای سبز رو دم کردم گذاشتم دم بکشه یکم بعد یکم عسل و لیمو ریختم اونم مثل معجزه بود خیلی زوددددد خوب شدن انگار کل عفونت قفسه سینه شونو گرفت

آره ولی مثلا پسر من بدش میومد بذارم توی جورابش یا حتی روی پیشونیش بکشم . چون روی عطر پیاز هم بینی رو باز میکنه و پیشونی رو هم خنک میکنه اما نمیگذاشت .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ویروس جدید اومده همه بچه ها رو از پا انداخته تب سرفه شدید به خاطر عفونت ریشونه منم بچم یه ماه درگیره سه بار دکتر بردم با آنتی‌بیوتیک های معمولی خوب نشد آخرش متخصص بردم آمپول نوشت 

گفت همون اول بچه هارو بیارین متخصص ببینه وگرنه عفونت بیشتر میشه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب تب به علتی داره عفونت هست باید خوب بشه

عزیزم پونه نمیدونم جز یا بهترین انتی بیونیک دنیاست تو دوران مریضی همش مثل چایی ولی کمتر درست کنین بدین بخوره عسل یا نبات هم میتونین بریزین

این ویروس جدید اومده همه بچه ها رو از پا انداخته تب سرفه شدید به خاطر عفونت ریشونه منم بچم یه ماه در ...

درسته ولی قدیما که دارو نبوده خشک کن نبوده بدتر بدن بچه مون رو از بین بردیم با این خشک کن ها و استخوانشونو پوک داریم میکنیم بهترین راه ها درمان های خانگیه

درسته ولی قدیما که دارو نبوده خشک کن نبوده بدتر بدن بچه مون رو از بین بردیم با این خشک کن ها و استخو ...

منم بچه هامون خیلی دکتر نمیبردم ولی این ویروس خیلی اذیتشون می‌کنه تو یه ماه گذشته سه بار بردم مجوز شدم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀