2777
2789
دکتر گفت مشکل خونی ندارهچه ربطی به قدش داره

خب اگه مشکل خونی نداره شربت استئوکر  بده 

برای رشد قد هست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
مرسی حتما امتحان میکنم

خواهش میکنم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه خب الان‌مگه با شما بودم؟

تاپیک مال منه موضوعش چیز دیگه

یا میگی گزارش یا درمورد سینه ت حرف میزنی

وآسه خودت میتونی تاپیک جداگانه بزنی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
من کوتاهم ۱۵۵هستم ولی پدرش۱۸۲هست دخترمم این ماه۱۲سالشوتموم کرده ۱۵۲هست میخوام ببرمش دکتر

من خودمم خیلی کوتاه نبودم 

رفتم دکتر اون زمان چون میخواستم بلندتر باشم و علائم بلوغ داشتم 

اون زمون امپول دادبهم یه مدت استفاده کردم 

شمام ببر تحت کنترل باشه شاید اصن دارو نداد از الان 

علائم بلوغ داره؟

خب اگه مشکل خونی نداره شربت استئوکر بده برای رشد قد هست

چشم میخرم حتما

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
تاپیک مال منه موضوعش چیز دیگهیا میگی گزارش یا درمورد سینه ت حرف میزنیوآسه خودت میتونی تاپیک جداگانه ...

😐حالت خوبه؟

از موقعی ک گفتی بس کن منم نفرستادم

الان خودت ول نمیکنی. ای بابا

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من خودمم خیلی کوتاه نبودم رفتم دکتر اون زمان چون میخواستم بلندتر باشم و علائم بلوغ داشتم اون زمون ام ...

بچه داری؟

دخترمنم عین چوب خشکه ۲۱کیلوعه ۷سالشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من خودمم خیلی کوتاه نبودم رفتم دکتر اون زمان چون میخواستم بلندتر باشم و علائم بلوغ داشتم اون زمون ام ...

بله داره موهای زاید

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

دخترمنم عین چوب خشکه ۲۱کیلوعه ۷سالشه

من ۸سالشه ۱۹کیلو

یه بار یکی همینجا اینو گذاشته بود میگفت که واسه بچش داده قد بچه رشد کرده بود حالا نمیدونم راسته یا ن ...

مرسی حتما نشون پزشک میدم دستت طلا