2777
2789
عنوان

حرفای مامانم

91 بازدید | 12 پست

من امروز امتحان شیمی دارم

اما چون نخوندم نمیرم مدرسه که امتحان بدم

حالا به مامانم گفتم که نمیخوام برم(از مهر تا الان چند باری شده که نرفتم مدرسه مثل امروز) 

حالا مامانم داره غر میزنه و منو تو عذاب وجدان میندازه🥲

منم میدونم کارم اشتباهه که درس نمیخونم . من خودم به اندازه کافی عذاب وجدان کارامو دارم

اون بیشتر اشکامو زیاد میکنه

هی میگه هر کدومتون یجوری عذابم دادین😭

بخدا من نمیخوام عذابش بدم

من جونم به جونش بستس

اما تا حالا هیچوقت نتونستم بهش بگم چقد دوسش دارم

اون فکر میکنه ما اصلا بهش فکر نمیکنیم

نمیدونه همین حرفاش که میگه شما عذابم میدین، یکروزی به دردم گرفتار میشین، خودتونو بدبخت میکنین و.... چقد حالمو بد میکنه

من چیکار کنم

الان دارم با اشک و گریه مینوسیم😭

هیچوقت این حرفا رو جایی نزدم

فقط اومدم اینجا بگم یکم خالی شم

اون نگران اینده شماست

ببین من خودم میگم اگر کسی ادم درس خوندن نیست و ی حرفه رو میخواد دنبال کنه اشکالی نداره

اما دیگ دیپلمم نداشته باشی میدونی چقد تو ایندت تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اذیت میکنید دیگ.من میفهمم حالشوخب درست حسابی کاراتو کنید ک حرص ندید مارو

باور کنید همونقدر که شما اذیت میشین ماهم اذیت میشیم.

نمیخوام بهم حق بدین

ولی حرفای مادر خیلی سنگینه 

من تو عمرم حرف هیچ آدمی برام مهم نبوده 

فقط کافیه مامانم بگه بالای چشت ابروعه

تا چند روزمو فقط با گریه و حس بی ارزش بودن میگذرونم

خوب حق داره بیچاره. تا مادر نشدی حالش و نمی‌فهمی عزیزم.

این همه زحمت می‌کشه که درس بخونی. 

اگر دوسش داری ، از امروز به خودت قول بده ، برنامه ریزی کنی. کمتر گوشی  و تی وی نگا کنی و بشینی پای درسات.

الان زمونه ای نیست که بیسواد باشی. 

بهش قول بده دیگه می‌خونی. اون وقت اون هم شاید دیگه غر نزد و نشستی شما هم خوندی.

الآنم بشین بخون عوض اینجا اومدن

باور کنید همونقدر که شما اذیت میشین ماهم اذیت میشیم.نمیخوام بهم حق بدینولی حرفای مادر خیلی سنگینه من ...

من چون خودم مادرم میفهمم مادرتو

توام حق داری 

بحثش طولانیه ولش کن

ولی سعی کن یجوری پیش بری ک هیچکدومتون ناردحت نشید

تورو سننه؟

عزیزم، نمیدونی با همین کارت، چقدر بهش فشار میاری و ناراحتش میکنی، بشین درساتو بخون.

واقعا کار دنیا چپه ست، یادمه دوران راهنمایی و دبیرستان، روزایی که امتحان داشتم، با استرس و گریه میرفتم مدرسه، من عاشق درس و مدرسه بودم، زن بابای از خدا بی خبرم، شب قبلش یه بلوایی به پا میکرد که بابام نذاره برم...خدا واسه هیج کی، اون شرایط و نیاره.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
عزیزم، نمیدونی با همین کارت، چقدر بهش فشار میاری و ناراحتش میکنی، بشین درساتو بخون.واقعا کار دنیا چپ ...

منم عاشق درس و مدرسه بودم

روزایی که حالم بد بود درس میخوندم که یادم بره

روزاییم که حالم خوب بود بازم درس میخوندم میگفتم بهتر متوجه میشم

از بس با الفاظی مثل خانوم دکتر و اینا صدام زدن

و خودمو دیدم 

زده شدم

با حرفاشون پیش آشنا و غریبه کلی مسئولیت روی دوشم انداختن

حس اینکه چند ماه دیگه کنکوره و من قبول نشم داره دیوونم میکنه و نمیتونم درس بخونم

اینکه ببینم اونا سرافکنده میشن داره هم خودمو هم آیندمو به گنددد میکشه

منم عاشق درس و مدرسه بودمروزایی که حالم بد بود درس میخوندم که یادم برهروزاییم که حالم خوب بود بازم د ...

خب عزیزدلم، اونا دارن آرزوهاشون و توی تو میبینن...باهاشون صحبت کن، بگو از فشارایی روانی ای که ناخواسته دارن بهت وارد میکنن...همه ناراحتیا و سوءتفاهما با حرف زدن، تا حدودی برطرف میشن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
خب عزیزدلم، اونا دارن آرزوهاشون و توی تو میبینن...باهاشون صحبت کن، بگو از فشارایی روانی ای که ناخواس ...

متاسفانه اخلاق بدی که دارم اینه که وقتی میخوام حرف بزنم باهاشون زود عصبی میشم و از کوره در میرم یا اشکم در میاد

هیچوقت نتونستم درست حرفامو بزنم

ن فقط خانوادم

با هیچکس نتونستم درست حرف بزنم 

همیشه انگشت اتهام سمت خودم میاد

متاسفانه اخلاق بدی که دارم اینه که وقتی میخوام حرف بزنم باهاشون زود عصبی میشم و از کوره در میرم یا ا ...

باید سعی کنی، این مورد و تو خودت، حل کنی.

فردا قراره وارد اجتماع بشی، دانشجو شی، شاغل شی و در آینده مادر...خیلی مهمه که بتونی صحبت کنی و خواسته هاتو مطرح کنی قشنگم.