وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
سیامک شیوا خیلی راضی بودم همسن دختر شما بودم رفتم رئیس بیمارستان کودکان هم بودن الان نمیدونم
من کوتاهم ۱۵۵هستم ولی پدرش۱۸۲هست دخترمم این ماه۱۲سالشوتموم کرده ۱۵۲هست میخوام ببرمش دکتر
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دکتر نوشت آرژی پلاس هم نوشت که کلسیم و ویتامین دی داره .این استوکر خارجیه؟
بله خارجی هست . بعضی از داروخانه ها میگن ایرانیش هم هست . اصلا ملاتونین خارجی و ایرانی نباشه مهم اینه هم کلسیم و دی داشته باشه . قرص دکتر رو بدید تا چند ماه اگه رشد نکرد شربت استئوکر مصرف بشه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
آمپول تاخیر پریود . و قرص آرژنین رو بشدت توصیه میکنم
شربتشو بهش میدم
وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
بله خارجی هست . بعضی از داروخانه ها میگن ایرانیش هم هست . اصلا ملاتونین خارجی و ایرانی نباشه مهم این ...
ملاکتون* اشتباه تایپی شد ببخشید
از صادرات انگلستان هست
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
اتفاقا دولتی نمیرم همش ازاد میرم. ولی هرکس یه چیز میگه.. ممنونم✨️
برو واسه خودت تاپیک بزن
موضوع تاپیک من چیز دیگه ی هست
نظم تاپیکو بهم ریختی
خوب اگه دکتر گفته پس چرا نگرانید که قدش مناسب نیست .نگران نباشید . قرص آهن بدید یا شربت فروگلوبین هم ...
دکتر گفت مشکل خونی نداره
چه ربطی به قدش داره