2777
2789

و.. بعد این ازصدای حرف زدن اونا بیدار شده و میگه حس کردم ناراحت شدن یکیشون برگشته یه دوری زدع ودیده من رفتم اونم رفته خیلی تصویرش توذهنم مونده 

پری چیه چجوری میشه اینارودید خداوکیلی اینا بامازندگی میکنن؟چراما نمیبینیمشون دوس دارم ببینم این چیزی که گفت سفید بالدار بوده چی بوده اخه چ عجیبه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیبینی چون بیماری روانی نداری

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش فک نکن

اینجا ک.شر زیاد میگن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نمیبینی چون بیماری روانی نداری

میگه سنم کم بوده دیدم ۱۰ساله بودم توحیاط خابیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یه سری داستان ها که تعریف میشد نشونه اسکیزوفرنی بود 

خوبه اگر چیزی دیدیم  یا شنیدیم که بقیه نمیبینن پیش یه روانشناس بریم در حد یه تست ساده است

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

راسته؟

پری میگن هس ولی توگوگل چیزی نمیاد ازکجا میشه راجب ایناخوند

یه سری داستان ها که تعریف میشد نشونه اسکیزوفرنی بود خوبه اگر چیزی دیدیم یا شنیدیم که بقیه نمیبینن پ ...

پری راجبش کجا میشع خوند 

خیلی از موجودات هستن که با ما زندگی میکنن

ولی خدا پرده کشیده یه چیزی بین ما هست که اونا رو نمی‌بینیم

اگر کسی ببینه بیماری روحی داره نه اینکه عقلشو از دست داده ولی اینکه بتونی با اونا ارتباط بگیری یعنی روحت در حالت طبیعی که باید باشه نیست 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷