2777
2789
خیلی از موجودات هستن که با ما زندگی میکننولی خدا پرده کشیده یه چیزی بین ما هست که اونا رو نمی‌بینیما ...

چ عجیب

حالا راهی هس بشه اونارو ببینیم؟دعایی چیزی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه سنم کم بوده دیدم ۱۰ساله بودم توحیاط خابیدم

همه بچه ها یه توهماتی دارن تصورشون از وقایع ناقصه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یاد فیلم خوابگاه دختران افتادم تو اون خونهه عروسی میگرفتن 🫨😰😱

کانجورینگ روببین 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چ عجیبحالا راهی هس بشه اونارو ببینیم؟دعایی چیزی

اگر بتونی ببینی دیگه نمیتونی به زندگی عادی ادامه بدی واقعا میگم

من خودم ندیدم ولی دنبال این چیزا نرو یه همسایه داشتیم رفت دنبال این کارا و دیوانه شد یه چیزایی میدید که بقیه نمی‌دیدن و این بیچاره اواره بیابون شد 

من قبلا خیلی درباره موجودات ماورائی کتاب خوندم میگن اگر باهاشون ارتباط بگیری قوت بدنو میگیرن لاغر میشه آدم تا وقتی که بمیره

مثلا یکی می‌گفت با این موجودات در ارتباط بوده نوجوان بوده با خودشون بردن نفهمیده چطور گذشته به خودش اومده دیده موهاش سفید شده اینا واقعیت بودا نه اینکه داستان بگه اثبات شده نوجوان بوده دزدیدن بعد چندین سال برگشته دیدن پیر شده برش گردوندن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اگر بتونی ببینی دیگه نمیتونی به زندگی عادی ادامه بدی واقعا میگممن خودم ندیدم ولی دنبال این چیزا نرو ...

چ عجیب کلا برای خودم نمیخام ولی راه رسیدنش چیه ک ی عده میبینن