2777
2789
عنوان

میشه مشاوره بدین حالم خیلی بده

119 بازدید | 13 پست

خانما دارم دیوونه میشم.شوهرمو خیلی دوست دارم ولی ازش خسته شدم.از رفتارش خستم.اصلا اهمیتی نمی‌ده بهم .هر مناسبتی که میشه یجوری میپیچونه .می‌دونه من زود هر میشم ولی براش مهم نی حتی یه شاخه گل بخره .هفته پیش قرار بود یکاری انجام بده هی اومد مشورت کرد هی باهاش حرف زدم آخر رفت کار خودشو کرد بعد.همش فروش بد میده میگه چیزم به چیز زن یارو.براشم مهم نی بدم میاد ولی میگه تو نباید یکسری حرف هارو بگی

هفته پیش عصبی شد اینقد با مشت زد تو دستم که گفتم دستم شکست هنوز درد می‌کنه دستم.ازش بدم میاد سرد شدم بهش ولی براش مهم نی همش میاد میگه من دوست دارم و این حرفا چه کار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرداعصبی میشن فحش میدن،گاردنگیرجلوشون،چون بدشون میاد،بدترمیکنن،کادوهم عادت میکنی به نخریدن کم کم

خب نمی‌خوام اینجوری باشه کم براش زحمت نکشیدم کم به پاس صبر نکردم دو هفته می‌رفت تهران کنه تازه عروس رو تنها میزاشت هیچی نگفتم حالا نمی‌خوام به این کارا عادت کنه براش مهم نباشه 

این مشخصاته مردی هست که علاقه ای به همسرش نداره متاسفانه... بنظرم شما خیلی باید جدی تر به ترمیم یا ت ...

خب چه کار کنم مثلا خیلی میگه دوستت دارم ولی رفتارش چیز دیگس 

خب چه کار کنم مثلا خیلی میگه دوستت دارم ولی رفتارش چیز دیگس

رفتار شما باعث میشه آقا در رفتارش تجدید نظر کنه 

بنظرم شما باید یه مدت بهشون توجه نکنی 

کارای مورد علاقتو انجام بده به خودت برس ،باشگاه برو به خودت کلی اهمیت بده اگر ایشون احساس کنه شمارو ممکنه از دست بده شاید به خودش بیاد 

چون خیالش راحته شما همیشه هستی اینجوری رفتار میکنه 

مشاوره هم خیلی کمک کنندست

جدایی آخرین راهه...