2777
2789
عنوان

چجوری لاغر بشم😭😔

75 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من قبلا وقتی مجرد بودم وزنم ۵۲ بود وقتی متاهل شدم همش داره میره بالا سنم ۲۲ قدم ۱۵۵ وزنم ۶۴ شکمو و پهلو دارم و رونام تپل شده

اشتهام زیاده یچی هوس میکنم میخورم ولی غذا خیلی نمیخورم بیشتر ریزه خواریه دیشب لباسی که چند ماه پیش خریدم و پوشیدم دیدم تو تنم نمیره تنگ شده بود شکم و پهلوم قشنگ مشخص میشد حتی شلوار لی بهم تنگ شده بود هم از شکم هم رون خیلی بدم اومد از خودم 

چیکار کنم لاغر شم و شکم پهلوم اب شه چجوری کالری شماری کنم تو هر برنامه میزنم کالری مختلف میده یجا میرنه ۱۲۰۰ یجا میزنه ۱۷۰۰ اخرش نفهمیدم چقدر باید تو روز کالری مصرف کنم که وزنم بیاد پایین ممنون میشم راهنماییم کنین حتی بعضی روزا شوهرم تیکه میندازه میگه چقدر چاق شدی ‌وزنتو کم کن فلان یا خانوادش هی میگن 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب وقتی هوس میکردی چی نمیرفتی سمتشون

ن دیگه صبحانه سعی کن شیر بخوری با چنتا خرما و تخم مرغ ابپز  غذهای برنجی هم در حد دوتا کفگیر  با گوشتو سالاد بخور ماکارانی و غذاهای خمیری هم همینطور نون هم در طول روز در حد سه تا کف دست