اطراف ما اینجوری نیستن اتفاقا دنبال قد بلندن، میگن میخوایم بچه هامون قد بلند باشه
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گوه میخورن میگن عجب گیری کردیم تو این زمونه عجیب غریب یه بار ابرو نازک مده سال بعد پهن موکتی .یه بار لب کوچیک مده چند روز بعدش لب شتری.یه بار چاقی مده سال بعدش لاغر مردنی.یه بار موی فر مده سال بعد لخت شلاقی.یه بار پوست سفید مده سال بعدش سیاه سوخته.یه بار کوفت مده سال بعدش زهرمار .بسه بابا دهنمون و سرویس کردین آخه ما چیکار کنیم که زن شدیم هر جور مرد عشقش کشید باید باشیم خودمون چی آخه چیکار کنیم خدا مارو یه مدل آفریده هر روز که نمیشه خودمون و عوض کنیم
چ جالب! منی که سالهاست بخاطر قد کوتاهم (۱۵۰) هر لحظه خودمو سرزنش میکنم و چقد غصه خوردم و میخورم. حتی ازدواج بدی که داشتم بخاطر نبود اعتمادبنفسم بخاطر قدم بود. واای تمام لحظات خودمو میشکنم بخاطر قد.
شما خودت برای خیلی از پسرا بقلی هستی بستگی به اون پسر داره خب بعد پسرا منظورشون دختر ریزه و میزس مثلا چهارشونه نباشه یا استخون درست حالا منظورشون قدکوتاه نیست