2777
2789
عنوان

خالم جلو من از پسرش تعریف میکنه

116 بازدید | 2 پست

یه خاله دارم یه پسر تقریبا ۲۶، ۲۷ساله داره 

منم ۲۱سالمه 

خدا میدونه هیچ حسی بهش نداشتم و ندارم ، تو جمعای فامیلی پسر خودش سر حرفو باز میکنه ، ازم راجب درس و اینا سوال میپرسه 

البته میدونم از رو قصد و غرضیم نیستا 

چون از بچگی یه جورایی عین خواهر برادر بودیم 

ولی خب بزرگتر که شدم حدو حدودارو رعایت کردم

بعد این مامانش که میشه خالم همش جلو من از پسرش تعریف میکنه مثلا میگه فلان کسو میخواستم ازش خواستگاری کنم ، میدونم از قصد پیش من میگه 

بعد پسرشم یه پسر بدرد نخوررررررررررررررررر، بیکار و بیعار، تن پرورررررر، بیکار ، حاصر خور و بی تربیت و.......

نمیدونم چرا هی جلو من از این حرفا میزنه 

یا مثلا یه بار داشتم عکسای گدشمیو بهش نشون میداد اونموقع سن بلوغ بودم ، یه عکس بدون روسری داشتم ، خالم ازش خوشش اومد گفت اینو برام بفرست ، گفتم آخه بدون روسریه 

سریع از تو گوشیش یه دختریو بهم نشون داد گفت این همکلاسی ( میثم ) پسرمه، توام به خودت برسی این شکلی میشی ، حالا من قیافمو هرکی میدید میگفت نازی و خواستنی هستی،  مثلا اینو نشون داد منو بچزونه 😑😐

من نمیدونم چرا این ننه هایی که پسر بزرگ دارن فک میکنن الان همه دخترا گرسنه و تشنه موندن خونه باباشون منتطرن پسر چلغوز اونا بیاد خواستگاریشون؟! 

والا من خودم کم خواستگار ندارم 

نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنن اینا

به قول معروف : سوسکه بچش رو دیوار راه میره میگه قربون دست و پای بلوریت بشم ننه😂😂😂😂

خب حالا چیز بدی خالت نگفته حتی اگه قصدش خواستگاریه میخواد مزه دهن شما رو بفهمه..یه نصیحت هم بهت بکنم درباره مردم اینجوری صحبت نکن...الان اتفاقا شما یه جوری میگی انگار از دماغ فیل افتادی...روزگار میگذره ممکنه همین پسرخاله بهترین زندگی رو درست کنه شما اونجور که فکر میکنی بخت باهات یار نباشه..همیشه دعا کن و از خدا بهترین رو بخواه و توکل کن به خودش.‌به زیاد خواستگار داشتن مغرور نشو

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خب حالا چیز بدی خالت نگفته حتی اگه قصدش خواستگاریه میخواد مزه دهن شما رو بفهمه..یه نصیحت هم بهت بکنم ...

من نگفتم خودم خوبم ، منم عیبای خودمو دارم ، ولی ایشون نباید انقد پیش من از پسرش بگه ، فک میکنه من الان موندم رو سر بابام هیچیکی نیس منو گردن بگیره 

زشته اخه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید