kasrahlp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 202 عنوان اسپیکر چی بخرم 76 بازدید | 12 پست زیر ده میلیون اسپیکر خوب برا اهنگ تو خونه و بیرون خوب باشه، برا مامان بابام میخواستم بگیرم لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨ ( اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید) 1403/10/09 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kasrahlp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 202 Jbl میگن خوبه مدلشون رو بگید لطفا مدلا زیاده لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨ ( اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1442 مدلشون رو بگید لطفا مدلا زیاده والا تعریف برندشو خیلی شنیدم نمیدونم چه مدلش خوبه دیگه😁 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
ساقی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1687 Jbl میگن خوبه هدفونشو داشتم راضی بودم ولی تهش خراب شدالبته همه شون یه روز خراب میشن خخ ❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1952 بخدا منم لازم دارم ولی خجالت میکشم میترسم برم مغازه اسمشو بد تلفظ کنم اونوقت ابروم میره همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1442 بخدا منم لازم دارم ولی خجالت میکشم میترسم برم مغازه اسمشو بد تلفظ کنم اونوقت ابروم میره برو بگو بابافوقش میخندن بهت تو ام باهاشون بخندسخت نگیر امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1952 برو بگو بابافوقش میخندن بهت تو ام باهاشون بخندسخت نگیر ووااییی نه اگه اسمشو بدبگم از خجالت اب میشم هزار بار رفتم مغازه دوباره اومدم بیرون اخرم نخریدم همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1442 ووااییی نه اگه اسمشو بدبگم از خجالت اب میشم هزار بار رفتم مغازه دوباره اومدم بیرون اخرم نخریدم وااا عزیزم خجالت نکش اشتباه تلفظ میکنی یاد میگیری چه ایرادی دارهتو نت سرچ کن درست شو یاد بگیری امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1952 وااا عزیزم خجالت نکش اشتباه تلفظ میکنی یاد میگیری چه ایرادی دارهتو نت سرچ کن درست شو یاد بگیری اقا من کلا وقتی میرم تو مغازه پسره هول میکنم بابا همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1442 اقا من کلا وقتی میرم تو مغازه پسره هول میکنم بابا اعتماد به نفستون پایینه پسپیش روان شناس برینسعی کنین اعتماد به نفستون رو بالا ببرین عزیزم دختر به این قشنگی حیف نیس اعتماد به نفسش پایین بااشه🥰😍😍😍 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1952 اعتماد به نفستون پایینه پسپیش روان شناس برینسعی کنین اعتماد به نفستون رو بالا ببرین عزیزم دختر به ای ... اعتماد بع نفس دارم جلو پسره هول میشم اقا میبینمش زبونم بند میاد همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم