2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6669 بازدید | 201 پست

کی این چرت و پرتارو گفته ..پسرها نسبت به قدشون زن کوتاتر میخوان ..نه کلا کوتاه ..مثلا منی که شوهرم قدش بلند ۱و۹۰ ..چطور میتونه قد کوتاه بخواد 😐تازه من ۱و۷۰ 😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خارج بله ولی تو ایران هر چی من دیدم زمخت بوده البته که اونام زیبان ولی خب کلا قد زیادی بلند واسه ...

من هر چی قد بلند اطرافم دیدم جذاب و خوش هیکل هستن اصلا قابل مقایسه با قد کوتاه نیستن 

ببین ی بخشیش میتونه سلیقه فردی باشه.بخش عمدشم بخاطر اینه ک پسرا خودشون کوتاهن😂و اینجا دخترا و پسرا بخاطر کمبودهای زندگیشون انگار بیشتر دنبال رابطه پدر دخترین تا پارتنر و همسر بودن و ی حالت مهرطلب شدییید(دخترا)و سلطه جو بودن(پسرا) دارن

وگرنه نگا کنی کاپلای خارجی اکثرا قد و سن و ایناشون نزدیک ب همه و اختلاف سنی یا حتی قدی زیادو اونقد نمیپسندن ولی اینجا نه 

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

اولا هیچکدومتون به هیچکدومتون توهین نکنین همونطور که هرکس رنگ مورد علاقه ش غذای مورد علاقه ش چه میدونم هرچیز دیگه ای با دیگران متفاوته اینم واسه پسرا متفاوته معمولا و اکثرا میبینم میگن ریزه میزه فنچ ولی بعضیا هستن میگن قد بلند اینا کاملا شخصی و شلیقه ای هست و اون بغلی که میگین باید یکی توش آرامش پیدا کنه کاری به قد نداره حس اعتماد و آرامش هیچ ربطی به قد نداره شخصیت آدما مهمه هیچ کس هم حق توهین به هیچکس دیگه رو نداره 

این دلیلش اینه ک نسلها ب خاطر تغذیه نا مناسب و بلوغ زودرس دارن قد کوتاه میمونن برای اینکه  برای این عقب افتادگی جسمی  سرپوش بزارن اینجوری میگن. غافل ازینکه  چون خود پسرا هم ریزه شدن مجبورن دختر ریزه بگیرن 

من والا هر پسر قد بلندی دیدم قد متوسط یا بلندقد پسنده

اطرافیان هم ازدواجا اکثرا دو طرف تناسب قد دارند 

مگه پسر نتونه دختر قد بلند پیدا کنه و راضی بشه به قد کوتاه

بغلی ی چیزیه که خود قد کوتاها باب کردند وگرنه هر خانمی بغلی شوهرشه با هر قدی😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

کی این چرت و پرتارو گفته ..پسرها نسبت به قدشون زن کوتاتر میخوان ..نه کلا کوتاه ..مثلا منی که شوهرم ق ...

مثل شوهر من ولی من ۱۶۶ ام دخترمم به باباش رفته بلنده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ببین ی بخشیش میتونه سلیقه فردی باشه.بخش عمدشم بخاطر اینه ک پسرا خودشون کوتاهن😂و اینجا دخترا و پسرا ...

کاملا درسته

مثالش تو تاپیکا هست علاقه دارند به خواستگار سن بالا و تفاوت سنی بالا ۸ سال زیاد نمیدونند و تازه با افتخار بیان می کنند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...