2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 169 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا تا ۲سالگی مراحل مختلفی رو قراره سپری کن قوی باش ...

دردم تنها بچه نیس ک اگ بود میگفتم عیب ندارع

خودم صرع دارم خستگی و بیخوابی بدترم میکنه

افسردگی بعد زایمان گرفتم...دیگ چی بگم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

من که یه روانی عصبی افسرده شدم امروز از صبح تا حالا دخترم درست و حسابی نخوابیده منم به امید این که امشب زود میخوابه خوشحال بودم ولی نمیخوابه همش گریه یا هیچس آروم نمیشه قطره دل‌درد هم دادم

مشکلت بچه نیست

مشکلت فقط افسردگیه

یاد خودم افتادم... منم دقیقا سر بچه اول افسردگی داشتم، با اینکه خیلی بچه اروم و خوبی بود من خیییلی اذیت شدم و همش گریه میکردم و میگفتم دیگه بچه نمیاااارم

اما بازم دومی رو اوردم، با این تفاوت که ایندفعه حواسم بود افسردگی نگیرم، از زمان بارداری دکتر رفتم، برای بعد زایمان حسابی برنامه ریزی کردم، خصوصا تو مصرف قرص اهن خساست نکردم  یعنی دوتا صبح و دوتا غروب میخوردم، قرص اهن گیاهی و خارجی خوب

با دکتر طب سنتی جلورفتم و خداروشکر بچه دوم واقعا بهم چسبید، تازه فهمیدم لذت بچه داری یعنی چی.... واقعا از دومی لذت بردم

الانم دارم میگم بهت مشکلت فقط روحیه، خیلی حواست به افسردگیت باشه... شوهرت باید بفهمه که متاسفانه مردهای ما برای همچین‌چیزایی تربیت نشدن و نمیفهمن تا بهشون نگی

بله سختهتوی فرهنگ ما صحبت کردن از مشکلات فرزندپروری تابو هست و خیلی ها فورا انگ ناشکری میزننبرای همی ...

داداش من وکیل هست و مجرد

هروقت میرم خونه بابام و پسرکوچیکم شیطونی میکنه منم شاکی میشم از دستش مامانم دستم میگیره میبره اتاق داداشم نشونم میده میگه اینو ببین. . تا الان که سی سالشه هنوز دارم دنبالش میدوم و تر و خشکش میکنم😂😂خیالت راحت تا آخرعمرت درگیرشون هستی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چقد بدم میاد ازایناییکه بجای دلداری دادن فقط حال ادمو بدتر میکننعزیزم بچه اولته، وارد مرحله جدیدی از ...

اره درسته

غم عالم رو دلمه اون روز اومدم یکم کلیپای خنده دار ببینم حال و‌هوام عوض شه...وسط خنده همینجوری بغضم گرف گوشیو بستم زار زار گریه کردم💔

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
اونا‌ براش اثر نداشت اصلا

ورزشا رو انجام میدی من یادمه اون تایم پسرم ۴یا۵ صبح بیدار میشد بچه درد داشت زور میزد انقد شکشو ماساژ میدادم کوچولو کوچولو باد میداد تا ساعت ۹ بالاخره پی پی میکرد میتونست بخوابه اونم چه خوابی یه خواب کوتاه افتضاح بود خوابش 

بعد تاب ریلکسی خریدیم براش توی روز موقع خواب میزارم تاب حبلی کمکه

دردم تنها بچه نیس ک اگ بود میگفتم عیب ندارعخودم صرع دارم خستگی و بیخوابی بدترم میکنهافسردگی بعد زایم ...

کسی نیست کمک حالت باشه

مادری..خواهری

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من که یه روانی عصبی افسرده شدم امروز از صبح تا حالا دخترم درست و حسابی نخوابیده منم به امید این که ا ...

اول شکمشو بمال بعد دمر کن روی دست راستت طوری که سرش روی ارنجت باشه باسنش تو دستت اروم کمرشو بماد بعد چند تا بزن پشتش بعد بخوابون رو زمین پاهاشوجمع کن تو شکمش نفخش خالی میشه اگه تونستی حوله گرم بزار رو شکمش و کمزش هم زمان راحت میشه میخوابه